Bir Zamanlar Çukurova 90.bölüm fragmanı: Akacak kan damarda durmuyor! Ok yaydan fırlıyor...

Bir Zamanlar Çukurova 90.bölüm fragmanında, kin ve nefret duygusuyla bilenen Fikret'in oynayacağı son kozu çok acı olacaktır. Yeni bölüm fragmanında Fikret'in çevirdiği dümen yüzünden güç duruma düşen Demir'in hayatı tehlikededir. Izdırap verici hakikatle yüzleşen Fekeli'nin başına talihsiz bir olay gelir. Peki, Bir Zamanlar Çukurova 90.bölümde neler yaşanacak?

GİRİŞ 01.04.2021 17:34 GÜNCELLEME 01.04.2021 17:34
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Son dönemlerde başarısında ciddi bir ivme yakalayan Bir Zamanlar Çukurova 90.bölüm fragmanında tansiyon seviyesi yükseldi. İşin ucunda her ne olursa olsun intikamından vazgeçmeyen Fikret, Demir'i ele geçirmiştir. Yeni bölüm fragmanında, Gözünü kan bürüyen Fikret, acı geçmişinin bedelini fazlasıyla ödetmeye yeminlidir. Bir Zamanlar Çukurova'da ummadığı bir anda ölümün eşiğine sürüklenen Demir, Fikret'in gazabından kurtulabilecek midir? Tüm bunların yanı sıra yüreği tarifi mümkün olmayan kederle kaplanan Fekeli'nin vaziyeti izleyenleri telaşlandırdı. ATV'de izleyenlerin ekranın başından bir an bile ayrılmadan yakın takip altına aldığı Bir Zamanlar Çukurova 90.bölümde hangi gelişmeler seyirciyi karşılayacak?

Uyanış Büyük Selçuklu 27.bölüm fragmanı: Geç de olsa hakikatle yüzleşti mi? Öyle bakış attı ki!

 

Mucize Doktor'da neşelendiren transfer! Ünlü ismin gelişi izleyenlerin keyfini yerine getirdi

Bir Zamanlar Çukurova 90.Bölüm Fragmanında Kötü Gelişme!

Zengin oyuncu kadrosunda Murat Ünalmış, Furkan Palalı, Nazan Kesal, Hilal Altınbilek, Melike İpek Yalova, Kerem Alışık, Esra Dermancıoğlu, Şirin Öten, Bülent Polat, Alayça Öztürk, Mehmet Polat, Sibel Taşçıoğlu, Aras Şenol, Turgay Aydın, Selin Yeninci,Serpil Tamur, Polen Emre ve Selin Genç isimlerinin yer aldığı Bir Zamanlar Çukurova 90.bölüm fragmanı duyuruldu...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 188.bölüm fragmanı İliğini kurutacak kumpas! Oltaya takılacaklar

Bir Zamanlar Çukurova 90.Bölüm Ne Zaman Başlayacak?

Yapımcığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği ve yönetmenlik koltuğunda ise Murat Saraçoğlu’nun oturduğu Tims&B Productions imzasıyla her hafta yüksek izlenme oranlarıyla göze çarpan Bir Zamanlar Çukurova 90.bölümüyle 1 Nisan Perşembe tarihinde saat 20:00’da ATV ekranlarında sürprizlerin bir an dahi eksik olmayacağı sahneleriyle tutkunlarına bambaşka bir dizi deneyimi sunmaya hazırlanıyor.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 58.bölüm fragmanı Doğmamış evladı ameliyattan sağ çıkacak mı? Korkutuyor!

Bir Zamanlar Çukurova Son Bölümde Neler Yaşandı?

Üç sezondur Perşembe gecelerinin zirvesinde yer alan dizide, haftalardır görünmez bir düşman ile mücadele eden Demir Yaman, yine bir pusu ile onunla tanıştı! Demir Yaman, reddetse de babasının annesinden başka bir kadınla birlikteliğinden doğmuş olan Fikret, aylar süren pasif savaşını bıraktı ve yüzünü gösterdi!

Masumlar Apartmanı 28.bölüm fragmanı Yokuş aşağı sürükleniyor! Durdurulamazsa sonu hazin olacak

Küçücük bir çocukken yağmur altında babası bildiği Musa Fekeli tarafından kapının önüne konup, Adnan Yaman'ın kapısından da kovulmalarını hala hatırlayan Fikret, adeta tüm hayatını bu intikam planına adamıştı!

Annesinin eteğinde, sığınacakları bir çatı için yalvarışını da, kapının aralığında ona ve delik ayakkabılarına bakan çocuk Demir Yaman'ı da, küçük kalbi acıyarak yıllardır hatırlıyordu!

Önce konağa sonra tüm Adana sokaklarına, Adnan Yaman'ın mektuplarını seren Fikret, Demir'in tırları havaya uçurmayı bile planladı. Fikret'in direncini ne Fekeli'nin hatrı, ne Lütfiye'nin şefkati, ne de Müjgan'ın aşkı kırabildi. Kaçırıldığı yerde, başındaki çuval çıkarıldığında Demir büyük şok yaşadı! Karşısında Fekeli'nin yeğeni olarak bildiği Fikret vardı!

YORUMLAR 13
  • Selim Ünal KONYA 2 yıl önce Şikayet Et
    Bir dizi ancak bu kadar karamsar olur. Guney amerika dizilerinden daha kötü ve bir o kadarda iğrenç. Kültür düzeyi çok düşük olan insanların vede konunun içine tam giremeyen insanların izleyeceği bir dizidir
    Cevapla
  • ASENA 2 yıl önce Şikayet Et
    Fikret diziyi bozuyor
    Cevapla
  • Şirin 2 yıl önce Şikayet Et
    Çok kötü oldu dizi size katılıyorum arkadaşlar kötü örnek
    Cevapla
  • Çiçek 2 yıl önce Şikayet Et
    Fekeli öluyormu aceba bunu çok merak ediyorum
    Cevapla
  • Veli 2 yıl önce Şikayet Et
    Ölmesi
    Cevapla
  • Çiçek 2 yıl önce Şikayet Et
    Yılmaz'dan sonra çok sacmaladilar bence artık izlemek bile istemiyorum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Canlı yayında itiraf etti! 'Kılıçdaroğlu'na İmamoğlu önderliğinde kumpas kurduk'
Kötü haberi duyurdular: Fenerbahçe o ligde oynayamaz! İşte sebebi