TRT 1 Uyanış Büyük Selçuklu yıldızı Sevda Erginci'ye dolandırıcılık şoku!

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde Turna karakterini oynayan başarılı oyuncu Sevda Erginci Instagram hesabı hacklendi. Kişisel hesabını kullanarak dolandırıcılık yapmaya çalışan kişiler hakkında suç duyurusunda bulundu.

TRT 1 Uyanış Büyük Selçuklu yıldızı Sevda Erginci'ye dolandırıcılık şoku!
TRT 1 Uyanış Büyük Selçuklu yıldızı Sevda Erginci'ye dolandırıcılık şoku!
GİRİŞ 29.03.2021 17:36 GÜNCELLEME 29.03.2021 17:42
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Sevda Erginci dolandırıcılık şoku. 1,5 milyondan fazla takipçisi olan Instagram hesabı kimliği belirsiz kişiler tarafından hacklendi. Güzel oyuncunun savcılığa başvurduğu öğrenildi.

Habertürk'te yer alan habere göre; TRT 1'de yayınlanan Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde Turna karakterini oynayan başarılı oyuncu Sevda Erginci, sosyal medya hesabını kullanarak dolandırıcılık yapmaya çalışan kişiler hakkında suç duyurusunda bulundu.

Bu olayın ardından Erginci, Instagram hesabından yapılan paylaşımlara itibar edilmemesi hakkında takipçilerini uyardı.

Sevda Erginci Kimdir?

Sevda Erginci Kimdir?

Sevda Erginci 1993 yılının Ekim ayında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Boyu 1.65 cm, kilosu 52, burcu ise terazi’dir. Baba tarafından aslen Mardin, anne tarafından ise aslen Makedonya Göçmeni’dir. Henüz 4 yaşında iken anne ve babası boşanan güzel oyuncu, 15’li yaşların başında tiyatro ve oyunculuk ile ilgilenmeye başlamıştır.

İlk tiyatro deneyimini ise Semaver Kumpanya çocuk tiyatrosunda Paki ve Çiçekleri isimli oyun ile gerçekleştirmiştir. Güzel oyuncu Kenter Tiyatrosu’nda oyunculuk eğitimi almıştır. Ayrıca 2015 Best Model Of Turkey 1.cisidir.

İlk dizi oyunculuk deneyimini 2012 yılında Koyu Kırmızı isimli dizi ile gerçekleştirmiş ve dizide Ayşe karakterini canlandırmıştır. Daha sonra birbirinden başarılı sinema ve dizi projelerinde rol almıştır.

Sevda Erginci oynadığı diziler;

2012 – Koyu Kırmızı (Ayşe)
2012 – Veda (Lamia)
2013, 2015 – Karagül (Ayşe)
2016 – Hayat Bazen Tatlıdır (Kara Sevda)
2017 – Ver Elini Aşk (Sultan Ayperi)
2018 – Altın Tepsi
2018 – Yasak Elma (Zeynep Yılmaz)
2019 – Sevgili Geçmiş (İpek Gencer)
2020 – Uyanış Büyük Selçuklu (Turna)

KAYNAK: HABERTÜRK
YORUMLAR 2
  • balıklı 3 yıl önce Şikayet Et
    osmanlı sadece kılıç kalkandan ibaret değil, osman bey ve arkadaşları birer dervişdi. şeyh edebali hazretlerinin müridanı idiler. onların kalplarini dolduran nuri ilahi, bedenlerinden hukuki ilahi olarak tecelli etti ve dünyayı asırlarca aydınlattı, hz allahın istediği emrettiği millet haline geldiler. eskime, çözülme ve çöküş, ilk menbaından başlayarak hakim olduğu topraklarda kendini gösterdi. kimlerin sebep olduğunu tarih yazar. burada önemli olan yükselmeye sebep olanlar ile çöküşe sebep olanların, inanç itibar ve gayretleri aynı derecede değildi. velhasıl dirilişte kalpten başlar. çöküşte kalpten başlar ve bedene, bedenin ait olduğu çevreye akseder. selamlar........
    Cevapla
  • ALOOO UYUMA 3 yıl önce Şikayet Et
    Eee bu ne alaka...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Erdoğan talimatı verdi! TCG Anadolu'dan daha büyüğü tasarlanıyor
5 ayda yüzde 200 zamlandı: İstanbul 'kanatsız' kaldı!