Dev final iptal oldu! Galatasaray ve Fenerbahçe'ye kulüplerden çağrı

Süper Lig ve 1. Lig'den bazı takımlar, Suudi Arabistan'da oynanması planlanan ancak yaşanan olaylar sebebiyle iptal edilen final sonrası Süper Kupa finali için Galatasaray ve Fenerbahçe'ye çağrıda bulundu.

Dev final iptal oldu! Galatasaray ve Fenerbahçe'ye kulüplerden çağrı
Dev final iptal oldu! Galatasaray ve Fenerbahçe'ye kulüplerden çağrı
GİRİŞ 29.12.2023 22:05 GÜNCELLEME 29.12.2023 22:11
Bu Habere 115 Yorum Yapılmış

Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası'nın sahibi Fenerbahçe, bugün Turkcell Süper Kupa finalinde Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da TSİ 20.45’te kozlarını paylaşacaktı.

Ancak Fenerbahçe'nin ve Galatasaray'ın Atatürk tişörtleri ve pankartlarla ısınmaya çıkmasına Suudili yetkililerin izin vermemesinden dolayı iki kulüp, maça gitmeme kararı aldı.

KULÜPLERDEN ÇAĞRILAR PEŞ PEŞE

Tüm bu yaşananların ardından Süper Lig ve 1. Lig'den bazı takımlar, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarla Galatasaray ve Fenerbahçe'ye Süper Kupa çağrısında bulundu. 

YAPILAN PAYLAŞIMLAR ŞÖYLE:










Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 115
  • DATÇALI 4 ay önce Şikayet Et
    Amaçları FUTBOL OYNAMAK DEĞİLDİ ŞOV yapmaktı yaptılar geldiler, TÜRKİYEYİ DÜNYAYA REZİL ETTİLER Madem ATATÜRKÜ çok seviyordunuz niye kendi 100. yıllarınızda ATATÜRK POSTERİNİ, PANKRATINI KULLANMADINIZ. YAZIKLAR OLSUN SİZİN GİBİ BAŞKAANLARA. Kendi pis emelleriniz için ATATÜRKÜ dahi kullanmaktan çekinmiyorsunuz.
    Cevapla
  • German 50 4 ay önce Şikayet Et
    Önce Hakem şimdiden Fotbol Dünya a Rezil ettiniz Türkiye yi.yaziklar olsun
    Cevapla
  • net 4 ay önce Şikayet Et
    bırak git ağa bundan bile kriz çıkarıyorunuz bu bir darbe girişimidir 15 temmuzda yurta sulh cihanda sulh yurtta sulh konseyi laflarını unutmadık şimdi bunun bu kadar tekrarlanması fetöcülerin aktif faliyeti olduğunun göstergesi işaretidir
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    bugün e kadar hangi kupa maçına iki takımda Atatürk posterli çıkmış lar çok merak ediyorum
    Cevapla
  • çağrıbey 4 ay önce Şikayet Et
    oyun içinde oyun devletimize ayar çeken üćlü ekşi koç Özbek bunlar içten dıştan olanlar belli fetö taktiği devam ediyor sloganı aynı yurt sulh cihan da sulh diyerek içer den bizi bombalayan bizim gibi görünüp bizden olmayan hainler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle