PKK'nın çekilmesine AK Parti'den ilk tepki

AK Parti'den PKK'nın çekilme kararına ilk tepki geldi. Grup Başkanvekili Ayşe Nur Bahçekapılı, karara sevindiklerini açıkladı.

PKK'nın çekilmesine AK Parti'den ilk tepki
PKK'nın çekilmesine AK Parti'den ilk tepki
GİRİŞ 25.04.2013 16:43 GÜNCELLEME 25.04.2013 16:59
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Kandil'den yapılan açıklamaya AK Parti'den ilk değerlendirme geldi. AK Parti Grup Başkanvekili Ayşenur Bahçekapılı, "Bundan sonra silahların değil, dost ellerinin, kardeş ellerinin birbirini tutması konuşulacaktır" dedi.Bahçekapılı, TBMM kulisinde gazetecilerin konuya ilişkin sorularına cevap verdi. Bahçekapılı, "Çözüm süreci içindeyiz, hassas bir dönemdeyiz. Herkesin konuşmasına, ağzından çıkan her şeye dikkat etmese gerekir. Çekilme de oluyorsa buna sevinmekten başka elimizden bir şey gelmez. Bundan sonra silahların değil, dost ellerinin, kardeş ellerinin birbirini tutması konuşulacaktır" diye konuştu.

YORUMLAR 2
  • hasangulten 10 yıl önce Şikayet Et
    ÇEKİLİYOR AMA. PKK,çekiliyor ama,silahlı olarak çekiliyor,çekildiği yerde zaten eğitim görüp ,sonra kaçak yollarla Türkiye ye giriş yaptığı yanıbaşımız. yani diğer şartları yerine getirilmesse eskisi gibi heran dönmeye hazır,şartların başındada APO nun affı geliyor sanırım. ve bu istekler bitmeyecek.
    Cevapla
  • Onur Mert 10 yıl önce Şikayet Et
    İnşallah. Yaşasın Barış. Kahrolsun savaş....
    Cevapla
DİĞER HABERLER
MEB'den son dakika yeni müfredat açıklaması
Sürpriz gelişme: Hamas silah bırakma şartını açıkladı