ABD'den çekilme kararına ilk tepki: Alkışlıyoruz

Beyaz Saray'dan PKK'nın çekilmesiyle ilgili açıklama geldi. Beyaz Saray'dan yapılan açıklamada 'çabaları alkışlıyoruz' denildi.

ABD'den çekilme kararına ilk tepki: Alkışlıyoruz
ABD'den çekilme kararına ilk tepki: Alkışlıyoruz
GİRİŞ 25.04.2013 20:16 GÜNCELLEME 25.04.2013 21:18
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Beyaz Saray: "30 yıldır acı veren mücadelenin barışçıl bir şekilde çözüm çabasını alkışlıyoruz."

Bugün tarihi bir gün yaşandı. Murat Karayılan Kandil'de düzenlediği toplantıda PKK'nın 8 Mayıs'ta kademeli olarak sınır dışına çekilmeye başlayacağını açıkladı.

Dünya ajanslarının flaş haber olarak geçtikleri konuya ABD'den de açıklama geldi. Beyaz Saray yaptığı açıklamada ''30 yıldır acı veren mücadelenin barışçıl bir şekilde çözüm çabasını alkışlıyoruz.'' dedi.

YORUMLAR 5
  • Osman Selim 10 yıl önce Şikayet Et
    Allah Allah su ise bak. Amerikanlilar, teroristleri alkisliyor, yillardir, terorle savasiyoruz diye milyonlarca masum muslumanlari oldurup, 10000'lerce musluman namuslu kadinin irzina gecen Amerika, terorle muzakere etmeyi alkisliyor, Herkes destekliyor, Amerika destekliyor, AKP destekliyor, CHP destekliyor, Avrupa destekliyor, Yahudiler destekliyor ( hatta bu surece saygidan midir nedir, birden bire ozur bile diliyor), Teroristler destekliyor, bir tek su bizim MHP desteklemiyor yaw, ve MHP'ye suclamalar: Kandan besleniyorsunuz, Savas istiyorsunuz, Teroristler, Capulcular, PKK onlarin orgutu. Yahu Kardaslarim, Akil var Mantik var yaw.
    Cevapla
  • asil çığlık 10 yıl önce Şikayet Et
    TC Ne Mutlu Türk'üm Diyene . eğer bir gayrimüslim Türkiyenin veya başka bir müslüman ülkenin yaptığına alşık tutuyor ise bilinki ondan başta o ülke ve diğer müslümanlar zarar görüyor demekdir ve batılıların çıkarına demekdir , inanmakda güçlük çeken osmanlının 1750 ile 1920 yılı tarihleri arasında yaşadıkları dönemleri okuyabilir , böyle böyle götürdüler bizden :(
    Cevapla
  • Erzincanlı 10 yıl önce Şikayet Et
    Yıllarca. Yıllarca olan olaylarda Amerikanın parmağı var dediniz ey halkım,şimdi bu alkışı yer misiniz? Bu iş basit değil ama kandırılmak kolay...
    Cevapla
  • kadir kaya 10 yıl önce Şikayet Et
    Bu sonuç alkışlanır. . Abd nin açıklaması analiz edildiğinde, ortaya çıkan abdnin son derece güçlü ve samimi bir müttefikimiz ve dostumuz olduğudur. Sonuç Ak parti hükümetiniin müthiş başarısıdır. Abd gibi bende alkışlıyorum, kutluyorum.
    Cevapla
  • Adrenalin 10 yıl önce Şikayet Et
    yok artık. şuna bak yahu 33 yıl olmuş. 30-35 diye biliyordum ama tam kaç yıl olduğunu bilmiyordum. Adamlar bizden iyi biliyorlar ya ironik mi desemmm
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hollanda Meclisi'nden Türkiye kararı: Kavala ve Demirtaş serbest bırakılmazsa...
Son dakika haberi: MİT'ten yeni operasyon: Fehmi Oral Meşe yakalandı!