Eurovision'da 1. olan Türk düğünü şarkısı / VİDEO

İsveç'te yapılan 58. Eurovision Şarkı Yarışması'nda, Danimarka'dan katılan sanatçı Emmelie de Forest, seslendirdiği 'Only Teardrops' şarkısıyla birinci oldu. İkinci sırada ise Azerbaycan yer aldı...

GİRİŞ 19.05.2013 08:45 GÜNCELLEME 19.05.2013 09:43
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

İsveç'te yapılan 58. Eurovision Şarkı Yarışması'nda, Danimarka'dan katılan sanatçı Emmelie de Forest, seslendirdiği 'Only Teardrops' şarkısıyla birinci oldu. İkinci sırada ise Azerbaycan yer aldı.

İsveç'in Malmö kentinde gerçekleştirilen ve Türkiye'nin yer almadığı yarışmada 40 ülkeden sanatçılar şarkılarını seslendirdi. Yarışmasının oylamasında, 281 puan ile Danimarka Emmelie de Forest'in "Only teardrops" adlı parçası ile birinci, Azerbaycan ikinci, Ukrayna da üçüncü oldu. Emmelie de Forest, şarkısında Türk düğünü temasını da kullandı.

İŞTE EUROVISION'DA 2. OLAN AZERBAYCAN ŞARKISI

Ferid Mammadov Hold Me adlı şarkı

YORUMLAR 10
  • boratorac 10 yıl önce Şikayet Et
    Düğün Müziği. Videodan izlendiği gibi kıyafetler kraliyet sarayında nöbet değişimi yapan askerleden esinlendiklerini düşünüyorum. Sözleri akılda kalıcı diğer şarkılara göre başarılı. Önümüzdeki yıllarda unutulmayacağını görecez.
    Cevapla
  • adem cetin 10 yıl önce Şikayet Et
    editöre . baştan sona dinledim haberide okumuş oldum ama editör bu parcanın neresinde türk teması var onu göremedim dalgamı geçiyosun bizimle illa haber sitemizi mi degişelim milleti kandırmayın bu yorumuda iste yayınlayın ister yayınlamayın
    Cevapla
  • TurQuaZ 10 yıl önce Şikayet Et
    şarkıdaki en ilgi çekici olan. arka plandaki baskın bir şekilde vurgulanan siyon yıldızı içindeki tek göz figürü. ne anlama geldiğini bilen bilir. bu da bu organizasyonu kimin yaptığını ve birincinin ikincinin ve üçüncünün çoktaaaaaaaaaaan belirlendiğini gösterir. kim onların reklamını iyi yaparsa ödülü 1. liktir. sertap erenerin eurovision şarkısı iyice incelenirse aynı figürler özellikle final sahnesinde net bir şekilde görünüyor.
    Cevapla
  • Fenci 10 yıl önce Şikayet Et
    Nerede Türk teması arkadaş?. Bu haberin metnini yazan zat, Kitaro'nun Matsuri adlı eserinin klibini izlese Kitaro'yu Türk oğlu Türk ilan ederdi harhalde.
    Cevapla
  • Mustafa Deveci 10 yıl önce Şikayet Et
    Nerde bu sarkinin türk temasi. Danimarkada yasiyorum, bu sarkida uzakdan yakinda hic bir sekilde Türkiyeyle alakali bir kelime bile yok..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hudson Enstitüsü analistinin 'Kaan' sözleri muhalif gazeteciyi derinden etkiledi
Dilan Polat'ın tutukluluk halinin devamına karar verildi! Hastaneye kaldırıldı...