O ODTÜ'lü öğrenci kız bakın kim çıktı

ODTÜ'de başörtülüleri taciz eden kız öğrencilerden biri barış için merdiven boyarken görüntülendi.

O ODTÜ'lü öğrenci kız bakın kim çıktı
O ODTÜ'lü öğrenci kız bakın kim çıktı
GİRİŞ 06.09.2013 07:56 GÜNCELLEME 06.09.2013 14:28
Bu Habere 87 Yorum Yapılmış

Dün Ortadoğu Teknik Üniversitesi'nde yaşanan olayda bir grup öğrenci, başörtülü oldukları için iki bayanı taciz ederek kampüsten çıkarmaya çalışmıştı.

O saldırgan öğrencilerden birisinin sosyal medyaya düşen fotoğrafı alay konusu oldu. Kadın öğrenci elinde fırçayla "barış" için merdiven boyarken görüntüleniyor. Bu fotoğraf, başörtülülere saldıran öğrencinin samimiyetini de ortaya koyuyor.

YORUMLAR 87
  • HASAN SAYGIN 10 yıl önce Şikayet Et
    HER TÜRLÜ BOYA BADANA İŞİ YAPILIR. Provokatörlerin dikkatine! Merdiven oyununuz da tutmayacak. Sizleri daha yaratıcı olmaya davet ediyorum. Bu kadar basit düşünmeyin. Mesela bulutları boyayın. Onlarda beyaz, gri. Daha renkli bir dünya olur. Hadi size kolay gelsin.
    Cevapla
  • erdal islam 10 yıl önce Şikayet Et
    o zaman . odtü o 3 5 kendini bilmezi ve onlara bu cesareti akılsızlığı ve umursamazlığı verenleri bünyesinden temizlesin milletide böyle germesinler kutuplaştırmasınlar ve bu nasıl 3 5 kişidirde odtü de sürekli bu olaylar oluyor ve milleti memleketi bu kadar meşgul ediyor ve çatışmaya yol veriyor???birde odtü bilim merkeziyse dünyaca kabul edilmiş ve toplumlara fayda getirmiş hangi çalışmaları var ?? dağda bayırda okul bile okumamış girişimci insanlarımızın ürettiği basit şeyler olmasın lütfen!
    Cevapla
  • Ahmet Çamaltı 10 yıl önce Şikayet Et
    Ben de ODTU luyum.. Selami Kaya beyfendi hangi bilgin ve tecrübenle ODTÜ gibi bi kurumu eleştiriosun ve kapatılmasını istiosun ? Bend de bi ODTÜ lüyüm ve ODTÜ mükemmel bi yer.Belki Türkiye nin teknoloji merkezidir.3-5 kendini bilmez yüzünden ne hakla ODTÜ ye laf atıyosun?
    Cevapla
  • selami kaya 10 yıl önce Şikayet Et
    Merak Ediyorum. Odtü kapatılsa Türkiye ne Kaybeder? a) Bilim İnsanlarını b) Çok önemli AR-GE Laboratuarlarını c) Uzay Çalışmalarını D) Hiç birini
    Cevapla
  • ibrahim 10 yıl önce Şikayet Et
    boşuna boyayı heba etme gezizekalı. gelsinler şu badanacı angutlar benim evin bodrumu boyasınlar bari,boyaya yazık dengesizler dingiller
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Terör örgütü PKK'nın sözde Avrupa sorumlusu Senanik Öner ata tecavüz etti
Saadet Partisi'nde yeni dönem! Temel Karamollaoğlu görevinden ayrılacağını açıkladı