Yazıcıoğlu davasının seyri değişecek mi?

BBP kurucularından, Erzurum Eski İl Başkanı ve MKYK eski üyesi Emrullah Önalan, dün Yazıcıoğlu davasının seyrini değiştirecek bilgiler verdi. Önceki gün de Dilipak benzer iddialar ortaya attı.

Yazıcıoğlu davasının seyri değişecek mi?
Yazıcıoğlu davasının seyri değişecek mi?
GİRİŞ 11.11.2013 09:37 GÜNCELLEME 11.11.2013 18:09
Bu Habere 34 Yorum Yapılmış

Önalan, Muhsin Yazıcıoğlu'nun helikopterinin düşmesinin hemen sonrasında çekildiği iddia edilen görüntüleri izlediğini iddia etmişti.

İddasında '"Israrlarıma karşılık sisli bir havada çekilmiş çok kısa bir kayıt izlettiler. Muhtemelen görüntüyü çeken kişi yürüyordu. Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu'nun elleri havada sanki son bir kez dua ediyormuş gibiydi. Arkadan çekilmiş bir görüntüydü. Açıkçası profesyonel çekilmiş bir görüntü değildi. Cep telefonuyla ya da boyundan askılığı olan amatör bir kamerayla çekilmiş. Yürürken çekilmişti. Yürürken çıkan ses görüntüye yansıyordu üstelik hareket halinde bir görüntüydü. Muhsin Yazıcıoğlu'nun sırtı dönük, 3 kişi başında duruyordu. Üzerinde beyaz gömleği vardı. Gizli çekilmiş bir görüntü gibiydi. Uzun bir görüntü olabilir ama bana sadece yaklaşık 15 saniyelik bir bölümü izlettiler." dedi.

Dilipak da benzer iddiada bulunmuştu

Gazeteci yazar Abdurrahman Dilipak, da olayla ilgili olarak ''Yazıcıoğlu'nun helikopteri düşmedi. Helikopteri sert iniş yaptı. Daha sonra helikopterle gelen bir tim Yazıcığlu'nu infaz etti. Bu işin içinde Amerika, İngiltere ve siviller var. Muhsin Başkan 2 rekat namaz kıldıktan sonra infaz edildi.'' demişti.

HABER 7

YORUMLAR 34
  • POSTAL 10 yıl önce Şikayet Et
    MUSTAFA KEMAL'i VASIYETI %100 SUDUR!. Eyyy TURK GENCLIGI!Hursit ve benzeri ARAP Hayrani Dincilerin geregine bakin!EMRIN OLUR ATAM, RAHAT UYU!
    Cevapla
  • formator 10 yıl önce Şikayet Et
    nerde devlet?. ilk günden günümüze kadar nerde devlet nerde akp hükümeti nerde mit nerde mahkemeler nerde savcılar. suçlular neden dışarda. akp hükümeti milleti ayakta uyutuyor. hiç oralı bile olmuyorlar. bin ali yıldırım dediki kaza içinda kaza aramayın demedi mi?
    Cevapla
  • mevhibe inal 10 yıl önce Şikayet Et
    Kıymetini bilmek!. Kıymetini biliyorduk. Gözü, kalbi kör olanlar bizi anlayamaz. Türkiyede ciyak, ciyak vatanı, milleti dışarıya şikayet edenler, Yurt dışında her türlü rezilliği, haksızlığı yapanlar bizi koyun zanneder. Bizim vatan, millet, insan, doğa sevdamızı, bu yüzden bağrımıza taş başmaktan çekinmediğimizi göremez. Bu laflarla uyutulduğumuzu bildiğimizi, ülkemizin kılına zarar gelmesin diye sustuğumuzu anlayamaz Sn. Yazıcıoğlu, devletinin kendisine yaptığı işkenceleri söran yabancı gazeteci, parlamanter işgüzarlara cevabı, "işinize gidin, size ülkemi şikayet etmem" olmuştu.....
    Cevapla
  • ertuğrul ateş 10 yıl önce Şikayet Et
    Top Hükümette Artık. Halkın bile cinayette emin olduğu bu olay son günlerde yeni tanıklar ve delillerle iyiden iyiye su götürmez oldu.Sn cumhurbaşkanı da bu olayı araştırttı ama bir arpa boyu yol alınmadı.Ben buradan eğer bu cinayet çözülmezse bu işten hükümetin de camhurbaşkanının da haber var diyeceğim.Devleti koruma çabasına artık AKP de girdi artık devlet kendisi.Zamanın da uğur mumcu cinayeti için mehmet ağar tuğlayı çekersek hepimiz altında kalırız demişti.O zaman Ağar devletti şimdi ise AKP devlet.Bu davada her şey apaçık ortada oraya giden tim kaç kişiydi,kimlerden oluşuyordu giden skorskylerin pilotları kimlerdi hepsi devlette malumdur.Sadece sonuca katlanabilecek dirayet lazım.YOksa suçlu hükümettir.
    Cevapla
  • hursit dilaver 10 yıl önce Şikayet Et
    mustafa kemalin vasiyetini unuttururuz mu sandınız yahu..açıklayın bakalım... hazır masaya oturmuşken kenan evrenin, AMAN BU VASİYETİ DAHA SONRA AÇIKLARSINIZ deyip,sakladığı mustafa kemalin vasiyeti ne oldu. 10 kasımda açıklanacaktı.tayyip beyden ricamız budur. belki CHPden de izin almak şarttır bilemeyiz. ama bildiğimiz o vasiyette. İSLAMA DÖNÜN, HİLAFETİ GETİRİN,PEYGAMBERE VE İSLAMA SAYGILI OLUN,ESKİ YAZIYI ÖĞRENİN,CAMİYE GİDİN,SINIRINIZ BOSNADAN GAZZEYE VE MEKKEYE KADARDIR.MUSUL KERKÜK'Ü ALIN,İSLAMİ HAYAT YAŞAYIN. diye yazmıştır belki vasiyetinde ..hatta ilave etmiştir, kızlı erkekli talebelere mani olun,aynı evde kalmasınlar da demiştir.ata ileriyi görmüştür. bunun için demiştir ki, ULAN HER ŞEYİ BANA MALEDİYORSUNUZ. BUNUN KEMALİZMLE NE ALAKASI VAR.her cingözlüğü Atatürkçülüğüme bağlıyorsunuz..uyanıklar sizi.hadi bakalım HERKEZ EVİNE..demiştir. ne bilelim.demez diyen aslan parçaları da çıkacak tabi. ama bence dedi. weahsibatılıco da demiştir o dedi..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Menzil Cemaati'nden 'yerel seçim' kararı!
Canlı yayında itiraf etti! 'Kılıçdaroğlu'na İmamoğlu önderliğinde kumpas kurduk'