Muhsin Yazıcıoğlu hakkında bomba iddia!

Helikopter kazasında hayatını kaybeden Muhsin Yazığoğlu hakkında Abdurrahman Dilipak, çok konuşulacak bir iddiada bulundu.

GİRİŞ 07.11.2013 19:58 GÜNCELLEME 07.11.2013 20:45
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Helikopter kazasında hayatını kaybeden Muhsin Yazığoğlu hakkında Abdurrahman Dilipak şok bir iddiada buldundu.

'Helikopterden sağ indi namaz kılıp infaz ettiler'

Yazıcığlu'nu anlatan Abdurrahman Dilipak, ''Muhsin Yazıcığlu helikoptere binmeden önce aradığı bir gazeteci var, o da benim. Dedim bak başkanım. Biz bu dünyada yaptıklarımızın hesabını vereceğiz ama yapmamız gerekipte yapmadıklarımızın da hesabını vereceğiz. Söylediğimizin e söylemediğimizin hesabını vereceğiz. Sen bazı şeyler biliyorsun, ben bilmiyorum. Senin bildiklerini rüyamda görsem dudağım uçuklar. ifadelerini kullandı.

Sözlerine şöyle devam eden Dilipak, ''Yazıcıoğlu'nun helikopteri düşmedi. Helikopteri sert iniş yaptı. Daha sonra helikopterle gelen bir tim Yazıcığlu'nu infaz etti. Bu işin içinde Amerika, İngiltere ve siviller var. Muhsin Başkan sağ olarak  2 rekat namaz kıldıktan sonra infaz edildi.'' dedi..

İşte o açıklamalar;

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 16
  • Aziz Tekin 10 yıl önce Şikayet Et
    bbp'nin. aldığı oy oranı neydi. yorumları okuyorumda.
    Cevapla
  • Aziz Tekin 10 yıl önce Şikayet Et
    abdurrahman dilipak. bence psikiyatrik bir hastalığa yakalanmış; saçma sapan delilsiz mesnetsiz şeyler bunlar. medyaya da malesef rahmetlik malzeme oluyor..yeter artık demiyormu yakınları?!..
    Cevapla
  • Çetin Ceviz 10 yıl önce Şikayet Et
    ertan tan sana bir soru;. gerçi soruyu anlayabileceğin konusunda şüphelerim var ama yine de sorayım: haziranda başlayan gezi olayları da akpartiye yaradı. çünkü gezi zekalılara karşı milletin büyük bir kesimi akpartinin etrafında tekrar kenetlendi. birçok konuda ak partiyi eleştiren kişiler, damarlarına basılınca ak partiye daha sıkı sarıldılar. şimdi senin düz mantığına göre gezi olaylarını ak partinin çıkarmış olması lazım. doğru mudur??? hani ak parti sürekli mağdur ya o yüzden değil mi, gezi mağduru rolü oynayıp oy koparmak istemiş olabilir mi?
    Cevapla
  • Çetin Ceviz 10 yıl önce Şikayet Et
    ertan tan, kafanın basmadığı ya da almak istemediği bir şey var; o da şu:. tam seçim arefesinde Muhsin başkan gibi muhafazakar bir milliyetçinin öldürülerek seçimde ak partiye gidecek oyların bir kısmının vefa duygusu ile bbp'ye verilmesidir. yine senin gibilerin kafasının almayacağı diğer şey; o dönemin ergenekon soruşturmasının en kilit dönemi olmasıdır. 2008'de içeri alınmaya başlayan sanıkların çıkmak için her türlü illegal yola başvurmaları ve ordu yönetiminde şu anda müebbet yemiş adamların bulunmasıdır. diğer gerçek ise Muhsin başkanın mecliste tek başına bir parti kadar ağırlığının olması ve diğerleri gibi akparti gitsin de ne olursa olsun tarzında değil yapıcı muhalefet yapmasıdır. işte bu gerçekleri sizin görmenizi beklemiyoruz. çünkü her akparti seçmeninin canı gönülden sevdiği gerçek milliyetçi birinin böyle bir olayla katledilmesine derinden üzüldüğünden eminim. kirli işlerle seçim kazanılsaydı kaset olayları olan mhp/chp tek başına iktidar olurdu.
    Cevapla
  • ertan tan 10 yıl önce Şikayet Et
    Kesin olan bir şey var. O da bu ölümün en çok Akp'ye yaramasıdır. Bugün Müslüman bir vatandaşın sandık başında AKP'ye alternatif bulamaması bu ölümün sayesinde gerçekleşti.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mısır: Arap dünyasında Filistin için hareketlilik var
AK Parti ve MHP'li vekillerden AKPM'de dünyaya insanlık dersi