Topbaş'tan patlama açıklaması

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Beyoğlu'ndaki patlayamaya ilişkin, “Bir gaz sıkışması var. Bunun tüpgaz mı doğalgaz mı olduğunu daha sonra söyleyeceğiz” dedi.

Topbaş'tan patlama açıklaması
Topbaş'tan patlama açıklaması
GİRİŞ 17.02.2014 20:30 GÜNCELLEME 17.02.2014 20:30

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Beyoğlu Kazancı Yokuşu'nda patlama yaşanan binada incelemelerde bulundu. Topbaş incelemelerinin ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. Patlamanın meydana geldiği binada doğalgaz kullanımının fazla olmadığını, sızıntılı bir mutfak tüpünün bulunduğunu belirten Topbaş, "Teknik rapor çıkmadan net bir şey söylemek yanlış olur. Bir gaz sıkışması var. Bunun tüpgaz mı doğalgaz mı olduğunu daha sonra söyleyeceğiz ama ilk verilere göre çok fazla doğalgaz kullanılan bir yapı olmadığı tespitleri var. Ama bunu daha ileride söylemek doğrudur. Şimdi biraz erken olur" dedi.

YARALILARA ZİYARET

Topbaş, incelemelerinin ardından patlamada yaralananları Şişli Etfal Hastanesi'nde ziyaret etti. Yaralı 3 kişinin tedavisinin sürdüğünü açıklayan Topbaş, 3 kişinin de ayakta tedavilerinin ardından taburcu edildiğini söyledi...

Topbaş, patlamada çok sayıda binanın hasar gördüğüne dikkat çekerek, "Beyoğlu Belediye Başkanımız ve Beyoğlu Kaymakamımız ile görüştük. Burada yaşayan insanların bu akşamki yaşam ihtiyacı için otellerde misafir edilmeleri sağlanacak. Beyoğlu Belediye Başkanlığımız buradaki binaların doğramalarını ve camlarını taktıracak" dedi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Sadece ‘bakan yardımcılığı’ istemekle yetinmemiş... Özel’den Erdoğan’a 3 teklif
Milli muharip uçak KAAN ikinci kez gökyüzü ile buluştu