Burak Can son yolculuğuna uğurlandı

İstanbul Okmeydanı'nda göstericiler tarafından öldürülen 22 yaşındaki Buran Can Karamanoğlu Türk bayraklarıyla son yolculuğuna uğurlandı. Burak Can'ın cenazesi memleketi Giresun'a gönderildi.

GİRİŞ 13.03.2014 16:55 GÜNCELLEME 13.03.2014 18:05
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Kasımpaşa Kulaksız'da Burak Can Karamanoğlu (22) Berkin Elvan'ın cenazesinden sonra ortalığı savaş alanına çeviren şahısların birinin kurşunuyla hayatını kaybetti. 

Burak Can'ın ölümünü duyan ve sosyal medyadan yapılan çağrılarla mahalleye gelen binlerce kişi slogan atarak Okmeydanı'na yürüdü. 

Baba Halil Karamanoğlu "Benim sağ ve solla herhangi bir işim yok. Biz hep beraber Türk milletiyiz, Türküz. Bizim vatanımız tek. Bu olayları tasvip etmiyoruz. Herkesin evladı var. Benim canım yanıyor. Yazık günah bu millete, bu çocuklara yazık. Bütün gençlere yazık" dedi.

Burak Can, Konak Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından büyük kalabalık eşliğinde omuzlarda Piyale Paşa Cami'ne getirildi. Burak Can'ın burada cenaze namazı kılındı. 

BERKİN BERKİN DEDİNİZ BURAK'I YEDİNİZ

Cenaze törenine kadın erkek binlerce kişi katıldı. Cenaze töreni sırasında sık sık, "Berkin Berkin dediniz, Burak'ı yediniz" sloganları atıldı. Kılınan cenaze namazının ardından helallik alındı. Gencin cenazesi daha sonra omuzlara alınarak otobüse taşındı.

DUALARLA GİRESUN'A UĞURLANDI

Burak Can daha sonra dualar, ellerde Türk bayrakları ve sloganlar eşliğinde Giresun'a uğurlandı...

 

YORUMLAR 17
  • adem özdemir 10 yıl önce Şikayet Et
    belkin bahane terör şahane. berkin adlı kişi için yeri göğü yıkanlar şimdi niçin tek kelime edemiyor. Berkin adlı kişi can dı da Burak patlıcan mı?? Halbuki belkin adlı kişinin ölümü gaz fişeğinin duvara çarpıp kafasına isabet ile olmuşken Burakın ölümü taammüden tasarlayarak adam öldürmedir. Belkin adlı kişiye bir damla göz yaşı dökülecekse Burak için akşama kadar ağlasak yeridir.
    Cevapla
  • Abdullah Öz 10 yıl önce Şikayet Et
    Mekanın cennet olsun yiğidim...Bu vandallara,bu anarşistlere,bu yabancı servis ajan ve maşalarına. bu köyü,bu ilçeyi,bu şehiri,bu büyükşehiri,bu ülkeyi,bu devleti Suriye,Irak,Mısır harabe ve bitik ve de kan gölü yapmak isteyenlere karşı terimizin ve gerekirse kanımızın son damlasına kadar mücadele vereceğiz...Güçlü-Üstün-Müreffeh-Huzurlu bir Türkiye için var gücümüzle çalışacağız...Global siyonizm ve emperyalizm ve de Türkiye maşaları ile sonuna kadar mücadele edeceğiz...Burak can, ruhun şad olsun...
    Cevapla
  • ERDAL EKİCİ 10 yıl önce Şikayet Et
    Cennet Mekan. Mekanın cennet olsun BURAK Kardeşim Amin...
    Cevapla
  • Matmaca 10 yıl önce Şikayet Et
    Ne zaman bizleri kabulleneceksiniz.... Ey Vandallar ve destekçileri.Gezi olaylarını çıkarıp ortalığı birbirine kattınız.En sonda Berkini bahane ederek bir Can a kıydınız.Berkinin ölümü üzerine açıklama yapanlar,AB,sanatçılar,enteller, danteller.Sizin için önemli olmak için Alevi mi olmak lazım.Chp li,solcu mu olmalı değerli olabilmek için.Sağcı,milliyetçi,Kabataş ta linç edilen kadın ve benzerleri sizler için önemsiz mi.Burakcan gitti olsun faşistti zaten mi diyorsunuz içinizden.Eskişehirli İsmaile yananlar Burak a yanmayacak mı.Ne zamana kadar muhafazakarları 2. sınıf insan olarak göreceksiniz.Sizin gözünüzde değerlenmek için ne alevi ne solcu ne çapulcu olacağız.Ülkemizi ve bayrağımızı ölene dek seveceğiz.Ezilsekte,horlansakta,dışlansakta bu değişmeyecek.
    Cevapla
  • izzet karadeniz 10 yıl önce Şikayet Et
    BERKİN İÇİN Mİ VURDULAR???. berkin berkin dediniz can burak ı yediniz. katil chp dir katil chp dir... berkin in cenazesi üzerinden sokaklara döktükleri marksist leninist dhkp c li haydutlar burak ı şehit ettiler. ey chp berkin için mi aldınız burak ın canını??? rahat ettiniz mi? chp nefret suçu işliyor.. chp dhkp c yi tahrik edip sokağa döküyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail Savunma Bakanı, karşılıklı esir takası mutabakat taslağını destekledi iddiası
Türkiye’nin en kalabalık ilçeleri açıklandı