Erdoğan: Burak kardeşimizin ne günahı var

Başbakan Erdoğan dün terör örgütünün öldürdüğü Burak Can için konuştu.

GİRİŞ 13.03.2014 17:49 GÜNCELLEME 13.03.2014 18:08
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Başbakan Erdoğan seçim çalışmaları kapsamında Aksaray'da konuştu. Dün teröristler tarafından katledilen Burak Can için konuşan Başbakan "Burak Can'ın ne günahı vardı?" diye sordu.

İşte o açıklama:

Askerden yeni gelmiş Burak Can'ı öldürdüler. DHKP-C terör örgütü üstlendi.  Burak Can'ın ne günahı vardı? Elinde silah mı vardı? Belediye otobüslerine saldırıyorlar bu ihanet değil de nedir? Bunun neresi cenaze? 10 seçim koordinasyon merkezimizi yaktılar. Filistin'in, Suriye'nin, Mavi Marmarmar'nın, şehitleri için Pensilvanya sokakları karıştırmak için mesaj veriyor.

YORUMLAR 25
  • Deli Rüzgar 10 yıl önce Şikayet Et
    SAYIN CEM BOYNER BU ÇOCUK İÇİNDE EYLEM PLANLIYORMUSUNUZ.. Yoksa bu çocuk eyleme deymezmi.Evinin önünde vuruldu dimi.Oda evinde 10 km ötede bakkala ekmek almaya gitseydi eylem değerdi.dimi Boyner beyyyyy.Bu çocuk işinize yaramadımı.Kandıramadığınız gençlerimizden gençlerimizden değil dimiiii.........Sizlere hakaret bile etmek hata.Bunu bile hak etmiyorsunuz.Hesabınız ALLAH a kaldı.Dikkat Allah hesabı ordada burdada çabuk görür......
    Cevapla
  • dursun yağlıdereli 10 yıl önce Şikayet Et
    basiretsizler göremezler. kimilerine hap yutturulmuş gibi ne söylesende boşa çıkıyor.içlerindeki erdoğan nefreti gözlerini kapatmış kişiler yine aynı yoldan ilerlemeye devam etsinler.o hesap günü geldiği zaman kim haklı kim haksız görülecek.işte o zaman müminlere tuzaklar kuranların,dünyalık menfaati için ahiretini satanların,kalbi kör olmuş nankörlerin vay haline...
    Cevapla
  • ahmet baki 10 yıl önce Şikayet Et
    mustafa sarı. aydınlatılmamış köprüden düşerek hayatını kaybeden polis memuru Mustafa Sarı için benim polisimi öldürdüler dememiş miydi? Kimi cezalandırdın Mustafa Sarı için? Kimi cezalandırdın polisin öldürdüğü 6 genç için? Bütün ölümler senin eserin. Elinde sapan var diye öldürülen 14 yaşındaki çocuğu ailesine baş sağlığı dileyemezken, kışkırttığın insanların arasındaki çatışmaya dahil oluyorsun, daha da tetikliyorsun. Allah'tan hiç mi korkun yok be adam. Sen Bilal'in gemiciklerinin hesabını ver önce.
    Cevapla
  • Abdülhalim İNANIR 10 yıl önce Şikayet Et
    Panik, korku ve endişe.... Bu ne kardeşim böyle. Her mitingde konuşmanın yarısı Pensilvanya. Oyu %1 i bulmayan bir topluluk için her mitingin yarısını bu konuya ayırıyorsun. Haaa unutmadan abiler ve ablalar olarak gece gündüz çalışıyoruz. Yani sen yavaş yavaş toplansan. Malum Malezya biraz uzak buralara.
    Cevapla
  • fahri yanargöz 10 yıl önce Şikayet Et
    TEKERRÜR EDEN TARİH. geçmişte sivas madımak oteli katliamı olarak tarihe geçen olay malumumuz dur.bu olayı kullanarak inançlı insanlar üzerinde baskı ve şiddet uygulandı.ülkemizin özellikle iran ile olan ilişkileri sanal olarak bozulmaya çalışıldı.ne kadar sol terör örgütü varsa bu olaydan nemalandı.bununla birlikte bu olaydan kısa süre sonra aynı mahfillerce başbağlar katliamı yapıldı camiden çıkan insanlar şehit edildi bu iki olayda öldürülen vatandaş sayısı aşağı yukarı aynı idi.şimdi bu olayların amacını ve mesajını anlamamak için aptal olmak gerekir.şimdi yapılan güya tören ve taziye mesajı takkiyye lerinin o zamandan ne farkı varki.dün katledilen burak can ın kanı bedel için değilde nedir?doğrusu kaşıyan iyi kaşıyor.sizler ne kadar hıyanet içinde olsanızda allahın izni ile hesabınız tutmayacak.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Personel maaşlarını ödeyemeyen Kuşadası Belediye Başkanı içki ısmarladı
Kassam Tugayları duyurdu: Son zamanların en büyük darbesi! İsrail şoka uğradı