Hüseyin Çelik'ten POMEM adaylarına randevu

13. Dönem Polis Meslek Eğitimi (POMEM) öğrenci seçme mülakatında 14. Dönem adayları olarak belirlenen ancak 7 ay sonra hakları sonlandırılan 3170 yedek aday seslerini AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik'e duyurdu.

GİRİŞ 01.05.2014 08:45 GÜNCELLEME 01.05.2014 10:10
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

21-27 Ekim 2013 tarihleri arasında yapılan 13. Dönem Polis Meslek Eğitimi (POMEM) öğrenci seçme mülakatında, 14. Dönem adayları olarak belirlenen 3170 yedek aday yaşadıkları mağduriyetin giderilmesi için hükümet kanadına seslerini duyurmaya çalışıyor. 

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Ferda Yıldırım'ın moderatörlüğünü yaptığı Basın Kulisi programında gündeme dair konuları yanıtlayan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik, hem kendisine hem de programa sosyal medya aracığılı ile ulaşan POMEM adaylarına görüşme sözü verdi.

BANA HAKLI OLDUĞUNUZA DAİR BELGELERLE GELİN

İlk olarak İçişleri Bakanı Efkan Ala'nın sözünü hatırlatan Çelik, "Ben program öncesi İçişleri bakanımızla da görüşme yaptım. Zaten bakanımızın söylediği 'bizim ihtiyacımız olduğu zaman polis alıyoruz' şeklinde. Benim POMEMci arkadaşlardan ricam bana yazsınlar. E-mail atabilirler, Genel Merkeze mektup getirebilirler. Bu arkadaşlar bana haklı olduklarına dair belge getirsinler. Twitter'de örgütlenip biz buradan sonuç alırız denildiğinde çoğu zaman sonuç alınmıyor ters tepiyor. İnsanları bıktırmayın" dedi.

TEMSİLCİ SEÇİP GELSİNLER, GÖRÜŞELİM GÖRÜŞTÜRELİM

14. Dönem POMEM adaylarına görüşme yöntemlerin öneren Çelik, "POMEMci arkadaşlar bana herşeyi sorabilir, her türlü sorunlarını dile getirebilir. Bende öper başıma koyarım. Bana mail atabilirler, Genel merkeze zarf içinde getirebilirler. Benim meclisteki ofisime bırakabilirler. Hatta bir yöntem daha söyleyeyim. Kendi aralarında organize olsunlar. İki veya üç kişi temsilci göndersinler. Ben Genel merkezde onlarla görüşürüm ve onların görüşmesi gereken insanlarla da onları görüştürürüm" diye konuştu.

YORUMLAR 2
  • can gül 9 yıl önce Şikayet Et
    SONUNA KADAR HAKLIYIZ. bu işten o kadar mağdur olan insan var ki 3000 kişi 7 ay bekletilip sizi almıyoruz denir mi ya insanların zamanları umutları gelecekleri bu kadar mı değersiz duy sesimizi yetkili kişi düzeltin lütfen bu yanlışı...
    Cevapla
  • efe can 9 yıl önce Şikayet Et
    YAVAŞŞ BEYLER YAVAŞŞ !!!. bundan 1 ay önce egm'den çıkarılan yönetmeliğin kanuna aykırı olduğunu birçok yerde dile getirmiştim ve sonuç dediğim gibi oldu yedek adayların asil olarak alınması iptal oldu.haklarının ellerinden alındığını dile getiren bütün arkadaşlara sesleniyorum.olmayan bir hak kaybedilmez.sayın başbakanımıza ve içişleri bakanımıza yapılan hatanın tekrar düzeltilmesinde emeklerinden dolayı teşekkürü bir borç bilirim. sağ olun var olun.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Azerbaycan 'Tarihi bir olay' diyerek duyurdu! Ermenistan kabul etti
Tokat'ta kırılmanın olduğu fay hattı havadan görüntülendi