Balyoz'da tüm sanıklara tahliye

Balyoz Davasında beklenen karar çıktı. Albay Dursun Çiçek ve tüm sanıklar için tahliye kararı verildi.

Balyoz'da tüm sanıklara tahliye
Balyoz'da tüm sanıklara tahliye
GİRİŞ 19.06.2014 15:39 GÜNCELLEME 19.06.2014 18:55
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Anayasa Mahkemesi'nin Balyoz kararının ulaştığı İstanbul Anadolu 4. Ağır Ceza Mahkemesi, tahliye ve yeniden yargılama taleplerini yeniden değerlendirdi.

230 SANIK HAKKINDA TAHLİYE KARARI

Anadolu 4. Ağır Ceza Mahkemesi'nin savcısı, Balyoz davası sanıklarına ilişkin yargılamanın yenilenmesi ve infazın durdurulması yönünde görüş bildirdi.

Savcının mütaalasını mahkeme, Balyoz davasıyla ilgili kararını açıkladı. Mahkeme savcının mütalaasına uyarak sanıkların tamamı için yeniden yargılama ve infazın durdurulması kararı verdi. Bu kararla cezaevinde Balyoz davasından hükümlü olarak tutulan isimlerin tamamın tahliye edilecek.

<<< SANIK YAKINLARI GÖZYAŞLARINI TUTAMADI >>>

İLK TAHLİYE DURSUN ÇİÇEK'E

2003 yılının Mart ayında 1. Ordu Komutanlığı'nda dönemin Türkiye Cumhuriyeti hükûmetini devirmek için hazırlandığı iddia edilen askerî darbe planı Balyoz Davasında ilk tahliye Dursun Çiçek'e verildi.

ÇİÇEK'İN KIZI TWİTTER'DAN AÇIKLADI

Dursun Çiçek'in avukat kızı İrem Çiçek, Twitter'daki hesabında, "Ve tahliye kararı verildi" “Karar yazılıyor. Bekliyoruz!” diye yazdı.

TAHLİYELER BAŞLADI

Anayasa Mahkemesi'nin hak ihlali kararı sonrası Balyoz Davası'nda tahliyeler başladı.

KAYNAK: AJANSLAR
YORUMLAR 15
  • OĞUZHAN 9 yıl önce Şikayet Et
    Bırakın sallamayı! AK PARTİ'ye Oy vermişmiş kimi kandırıyorsunuz!. Ayrıca tahliye olmak ile beraat etmenin aynı şey olmadığını bir anlamadınız gitti! Başbakan'ı, kendi liderleriniz gibi birilerinin yalakası mı sandınız!
    Cevapla
  • günay doganay 9 yıl önce Şikayet Et
    BİZ SANA BUNUN İÇİN Mİ OY VERDİK. beni sıtadlarda toplamaya kalkan tekmeleyen hatta başımı ezen bu adamları kim ne için hangi pazarlıklarla bırktıysa hakkımız sonuna kadar haram olsun ....
    Cevapla
  • olcay çelik 9 yıl önce Şikayet Et
    mevzu. balyoz davasında içeri alınanların suçlu yada suçsuz olması değil hangi delillerle içeri alındı.çoğu delil yasa dışı yollarla hatta düzmece hukuk devletinde bir şahış cinayeti işledi kanaat da bu yönde cezasıda belli cinayet silahıda belli ama parmak izi yok delil yok.silahı adamın eline var sonra deki işte katil cinayet silahı parmak izi adamında bu cinayeti yüzde 1500 işlediği kesin at hapse zaten öldürdü ama bu şekilde delili ne Müslümanlık nede hukuk kabul etmez adamları stv medya ile savcılarla polislerle al içeri sonra deki bunlar zaten darbeci doğru darbecide adam darbeci diye delilsiz içeri alınmaz
    Cevapla
  • günay doganay 9 yıl önce Şikayet Et
    OYUNUN İÇİNDE OYUN. birileri birilerine karşı anlaşmış olabilirler ....ama hakyolundan ayrılanları bu millet görecektir ne balyozcular sevinsin nede onları bırakanlar halka karşı üç maymunu oynamasınlar
    Cevapla
  • aytek yıldızben 9 yıl önce Şikayet Et
    15 sene önceden daha tehlikeli bir sürecin geliyor olduğuna eminim. genelkurmayın anayasa mahkemesi üyelerine yemek vermesi boşuna değildi.. genelkurmay açıklama da yaptı. bu da gösteriyor ki asker hala bu ülkeyi yöneten gerçek güçtür. son dönemde özel bir siyaset güderek takiye ile hükümete yakın gözüken asker 60 anayasasıyla edindiği kazanımlarını korumayı başarırken tutuklu generalleri de serbest bıraktırdı. maaşlarına zam da aldı. en büyük asker mişş.sivilizasyon hikayeymiş.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Abdullah Ağar PKK'ya dev operasyon öncesi uyardı: Bu şeytanlık inşallah olmaz!
Birinci Dünya Savaşı'nda kaç kişi hayatını kaybetti? İşte yayınlanan rakamlar...