Kobani yürüyüşünde servisçiye linç girişimi

Boğaziçi Üniversitesi'ndeki Kobani yürüyüşüne tepki gösteren servis şoförüne, eylemciler saldırdı. Şoför, linç edilmekten son anda kurtuldu.

GİRİŞ 17.10.2014 18:05 GÜNCELLEME 17.10.2014 18:07
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Boğaziçi Üniversitesi Güney Kampüsü’nde Kobani’de hayatını kaybeden Suphi Nejat Ağırnaslı için anma etkinliği düzenlendi. Kampüs içerisinde etkinliğe, yaklaşık 500 öğrencinin yanı sıra Ağırnaslı’nın ailesi, HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ da katıldı. Etkinlikte ilk olarak grup, ellerinde döviz, pankart ve flamalarla sloganlar atarak yürüyüş düzenledi. Bir süre sonra duran grup, ölen Ağırnaslı’nın anısına fidan dikti.

VATANDAŞ LİNÇ EDİLMEKTEN SON ANDA KURTULDU

Ardından grup Kuzey Kampüsü’ne doğru hareket geçti. Grup kampüsten çıkacağı sırada önceden kampüse giren ve minibüsünü park eden bir servis şoförü yürüyüşe tepki gösterdi.

Bunun üzerine eylemci grup vatandaşa saldırdı. Yaşanan kovalamaca da eylemciler tarafından bir süre darp edilen şahıs, linç edilmekten son anda kurtularak kaçtı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 4
  • burhan han 9 yıl önce Şikayet Et
    ne menem şeylersiniz. işidin yatıklarına güya öfkelenirken, kendi ülkenizdeki bir insana hayvanların yapmayacağı kaar zalim olursunuz. işidin sizden sizin işidden ne farkınız varr????
    Cevapla
  • hakan haklı 9 yıl önce Şikayet Et
    ateşe benzinle gidersen böyle olur. baktı kamera yok polis yok ucuz kahramanlık olamıycak servisi bırakıp kaçtı:)
    Cevapla
  • Ebuzer 9 yıl önce Şikayet Et
    Hani Vandalizme İzin Yoktu..... Adamlar Resmen Devlete meydan okuyor ama bizimkiler gazel.... Bu devlete artık inancım kalmadı... Olan hep garibana oluyor...
    Cevapla
  • cevherkul 9 yıl önce Şikayet Et
    Vandallar. iş başında hükümet nerede dondu kaldı mı....
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fenerbahçe Beko kaybetti! Son düdükle ortalık karıştı
Alex de Souza sürprizi! Anlaşma sağlandı: Süper Lig'e geri dönüyor