Terörist vurulma izle Elif Sultan Kalsen kimdir?

Kadın terörist Elif Sultan Kalsen kimdir? Vatan Emniyet'e düzenlenen saldırıda öldürülen kadın teröristin kimliği belirlendi.

Terörist vurulma izle Elif Sultan Kalsen kimdir?
Terörist vurulma izle Elif Sultan Kalsen kimdir?
GİRİŞ 05.04.2015 09:18 GÜNCELLEME 05.04.2015 09:18
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Elif Sultan Kalsen Kimdir? İstanbul'da bir polisimizin şehit olduğu saldırıda adı geçen Elif Sultan Kalsen dün ki İstanbul Adliyesine düzenlene kanlı saldırının ardından Vatan Emniyet'e yapılan saldırıda ölü ele geçirildi. 

SULTANAHMET'TE ADI GEÇTİ

Sultanahmet’te bombalı saldırı düzenleyen canlı bombanın kimliği belirlendi. Saldırıyı gerçekleştiren şüphelinin Elif Sultan Kalsen olduğu iddia edilse de saldırının aslında yurt dışı uyruklu bir terörist tarafından yapıldığı tespit edildi.

 

CANLI BOMBA OLDUĞU İDDİA EDİLMİŞTİ

İHA'nın haberine göre; Kalsen'in 2012 yılında Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi önünde düzenlenen bir basın toplantısına katıldığı da ortaya çıktı. Yapılan açıklamada, bir gazetede resimleri yayınlanan 8 kişinin canlı bomba olduğu şeklindeki haberin gerçek olmadığı savunulmuş ve canlı bomba oldukları ileri sürülen ve aralarında Kalsen'in de bulunduğu şahıslar haberi yalanlamışlardı.

ÖNCE TUTUKLANMIŞ SONRA SERBEST BIRAKILMIŞ

Kızıl-komünist örgütün teröristi Kalşen, polislere taş ve misket yağdırılan 1 Mayıs eylemlerinde de gözaltına alınmıştı."Örgüt üyesi oldukları" iddiasıyla tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edilen Kalşen skandal bir kararla serbest bırakılmıştı.

ABLASI DA KENDİNİ YAKMIŞ! 

Canlı bomba Elif Sultan Kalsen’in ablası Fidan Kalsen’in de 19 Aralık 2000 yılında cezaevlerine yönelik yapılan operasyonları protesto etmek için Çanakkale Cezaevi’nde kendisini yaktığı ve yanarak öldüğü ortaya çıktı.

Elif Sultan Kalsen'in vurulma anı

 

 

YORUMLAR 11
  • kayhan egimez 5 yıl önce Şikayet Et
    elif sultan kalsen gibiler sonları domuz gibi gebertilmek sonra cehennemmmm
    Cevapla
  • münker 9 yıl önce Şikayet Et
    Cennet ucuz değil; cehennem dahi lüzumsuz değil.
    Cevapla
  • REİS 9 yıl önce Şikayet Et
    Aynen içimizn yağları eridi emniyetide savunmasız savcının odası sandılar heralde helal olsun o polisime seni doğuran anayada sanada helal olsun.. Sen ayağı öpülecek adamsın.
    Cevapla
  • ...... 9 yıl önce Şikayet Et
    Cehenneme Odunda lazım..
    Cevapla
  • polisin 9 yıl önce Şikayet Et
    ellerı dert görmesin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Saraçhane'de 1 Mayıs provokasyonu: 210 şahıs gözaltına alındı
Karadeniz'de doğal gazdan sonra petrol heyecanı! İller açıklandı