Tunceli'de hain tuzak bozuldu

Tunceli'de, yol kenarına tuzaklanmış 12 kilogramlık 2 mutfak tüpü ile içerisinde 120 kilogram ANFO patlayıcı madde bulunduğu bildirildi.

Tunceli'de hain tuzak bozuldu
Tunceli'de hain tuzak bozuldu
GİRİŞ 22.07.2015 04:50 GÜNCELLEME 22.07.2015 04:50

Tunceli İl Jandarma Komutanlığı unsurlarınca, yol kenarına telsiz ile uzaktan komutalı olarak tuzaklanmış ve toprağa gömülü vaziyette 12 kilogramlık 2 mutfak tüpü ile içerisinde 120 kilogram ANFO patlayıcı madde bulunan bir el yapımı patlayıcı düzeneği tespit edildi.

Genelkurmay Başkanlığının internet sayfasında "önemli yurtiçi" olaylara ilişkin bilgi verildi.

Buna göre, Şırnak'ın Uludere ilçesinde, bölücü terör örgütü mensubu bir terörist, hudut unsurlarına silahsız ve teçhizatsız teslim oldu. Olayla ilgili adli tahkikat başlatıldı.

Tunceli İl Jandarma Komutanlığı unsurlarınca, mayın ve el yapımı patlayıcı araması esnasında, Sütlüce köyü Mutlu Mahallesi mevkisinde, yol kenarına telsiz ile uzaktan komutalı olarak tuzaklanmış ve toprağa gömülü vaziyette 12 kilogramlık 2 mutfak tüpü ile içerisinde 120 kilogram Amonyum Nitrat-Fuel Oil Karışımı (ANFO) patlayıcı madde bulunan bir el yapımı patlayıcı düzeneği tespit edildi. Düzenek, emniyet tedbirleri alındıktan sonra yerinde imha edildi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Venezuela ordusu hava sahasına giren iki uçağı düşürdü
İşte Cem Garipoğlu’nun koğuşundaki son görüntüleri