Teröristler helikoptere saldırdı! Çatışma çıktı!

Tunceli’de jandarma karakoluna bir grup terörist tarafından ateş açıldı. Askerler saldırıya karşılık verince çatışma yaşandı.

GİRİŞ 06.08.2015 14:29 GÜNCELLEME 06.08.2015 16:40
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgiye göre, bu sabah saatlerinde Tunceli merkeze bağlı Gökçek Jandarma Karakolu’na bir grup PKK’lı tarafından uzun namlulu silahlarla ateş açıldı.

Güvenlik güçlerinin ateşe karşılık vermesi üzerine yaklaşık yarım saat çatışma yaşandı. Çatışmanın ardından ormanlık alana kaçan PKK’lı gruba yönelik operasyon başlatılırken kobra tipi iki helikopter terör örgütü mensuplarının kaçış güzergahları olan birçok bölgeyi bombardıman altına aldı.

Helikopterlerin bombalamasının ardından bazı bölgelerde orman yangını çıktı.



Valilik açıklama yaptı: Zayiat yok

Tunceli Valiliği, Gökçek Jandarma Karakolu'na PKK'lıların ateş açmasıyla ilgili yaptığı açıklamada her hangi bir zayiatın meydana gelmediğini belirtti. Açıklamada, şöyle denildi:

"Bölücü terör örgütü mensupları tarafından 06 Ağustos 2015 günü saat 08.00 sıralarında ilimiz merkeze bağlı Gökçek Jandarma Karakolu'na personel ve malzeme taşıyan helikoptere uzak mesafeden taciz ateşinde bulunulmuş, taciz ateşine karşı güvenlik güçlerince anında karşılık verilmiş olup, olayda herhangi bir zayiat meydana gelmemiştir."

YORUMLAR 20
  • hayalet 8 yıl önce Şikayet Et
    Itin duasi kabul olsaydi gokte kemik yagardi koz artik kürt milletinde uyandular artik...
    Cevapla
  • hamit g.....? 8 yıl önce Şikayet Et
    tuncelide askerlik yaptigim dönemde o karakolu sabaha kadar kusattilar 15 sehit verildi ucsuz bucaksiz yardim bile yetisemiyor insallah tedbirler alinmistir bunlar kesif yapiyor simdi
    Cevapla
  • sipan 8 yıl önce Şikayet Et
    bu gün kürtlerin yerine yarın sizlerin düşmeyeceği ne malum ona güre yorum yapın
    Cevapla
  • kazıklı voyvoda 8 yıl önce Şikayet Et
    Allah korusun
    Cevapla
  • Kırşehirli 8 yıl önce Şikayet Et
    Leşler gösterilmiyor ve bilgi verilmiyor. PKK yalvarmaya başladığına göre çok kel ve ölüsü var. Biraz daha sert şekilde üzerlerine gidersek Suriye'deki Rojova dedikleri alanlarıda vurmaya başlarsak ne isterseniz yaparız konuma gelecektir.
    Cevapla
  • Vatandaş 8 yıl önce Şikayet Et
    Aynen öyle!
    Cevapla
  • etoo 8 yıl önce Şikayet Et
    ülkemizde yaşayan hainler kimin toprağında kime artislik yapıyonuz zamanında ermeniler yerleştirmiş sizi buraya şimdi sahipleniyonuzmu nankörler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İPhone fiyatları dudak uçuklattı!
Aliyev imzaladı... Azerbaycan ile Türkiye arasında gelirde çifte vergilendirme kaldırıldı