Kalleş saldırıyı o örgüt mü yaptı?

Sultanbeyli'deki 3 katlı polis merkezine yapılan saldırıyı, ilk incelemeler sonrası PKK'nın yapmış olabileceği üzerinde duruluyor.

GİRİŞ 10.08.2015 03:51 GÜNCELLEME 10.08.2015 14:25
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Emniyet kaynaklarından edinilen bilgiye göre, saat 01.00 sıralarında Sultanbeyli, Petrolyolu Caddesi üzerinde bulunan Fatih Polis Merkezi'ne bombalı araçla saldırı düzenlendi. Bombalı araçta bulunan teröristin öldüğü belirlenirken, saldırıda 3 polis ile 7 vatandaş yaralandı.

2'Sİ POLİS 3 KİŞİNİN TEDAVİSİ DEVAM EDİYOR

Çeşitli hastanelere kaldırılan yaralılardan 2 polis ile 1 sivilin tedavilerinin devam ettiği öğrenildi. 2'si polis 4 hafif yaralının da ayakta tedavi edildiği bildirildi.

İLK İZLENİMLER PKK'YI İŞARET EDİYOR

Emniyet yetkilileri, ilk incelemelere göre saldırıyı terör örgütü PKK'nın yapmış olabileceği ihtimali üzerinde dururken, çalışmalar geniş kapsamlı olarak ediyor.

KAYNAK: AJANSLAR
YORUMLAR 8
  • muhammed 8 yıl önce Şikayet Et
    butun sorumluluq devletin neden ve niye bu terror orgutune kol kanat acmaya imkan verilir hdp sizi asigilayarak ustunuze gelir rahat bir sekilde istanbulun gobeginde terror estirir yol kesir arac yakir polise saldirir neredesen devlet kat hdp pkkya onu oburkusine sil supur at cope hepsini gor millet nasil durur arkanda yoksa su ile biber gaziile ne yapmak istyorsun?
    Cevapla
  • Idam geri gelsin. 8 yıl önce Şikayet Et
    Idam geri gelsin....
    Cevapla
  • mahmut 8 yıl önce Şikayet Et
    Allah'ım huzur istiyoruz...
    Cevapla
  • Sami 8 yıl önce Şikayet Et
    DHKP-C'dir.Büyük şehirlerde etken olan DHKP-C..PKK'yla işbirliği içine eylem yapıyorlar.Militanları bu tip eylemler için daha tecrübeli şehirlerde.
    Cevapla
  • leventk 8 yıl önce Şikayet Et
    hükümet hala yavaş davranıyor, bunların tamamını evlerinden alacaksın içeri tıkacaksın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Protestolara katılan Dekan Yardımcısı Elizabeth Dunn: Büyük ihtimal kovulacağım
Olay açıklamalar! "Galatasaray, Mehmet Ağar, Ahmet Çakar..."