Bombalı saldırı sonrası bir saldırı daha

Sultanbeyli'de saldırı düzenlenen polis merkezinin önünde inceleme yapan polislere kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce ateş açıldı.

GİRİŞ 10.08.2015 07:52 GÜNCELLEME 10.08.2015 10:49
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Bomba yüklü araçla saldırının düzenlendiği Sultanbeyli'deki Fatih Polis Merkezi yakınında önlem alan güvenlik güçlerine çevreden ateş açıldı. Polisin karşılık vermesiyle çatışma çıktı.

Sultanbeyli'de gece saatlerinde bomba yüklü araçla saldırının düzenlediği Fatih polis Merkezi önünde önlem alan güvenlik güçlerine 06.45 sıralarında ateş açıldı.



Polisin anında karşılık vermesiyle çıkan silahlı çatışma sonrasında saldırganlardan ikisi de öldürüldü.

YORUMLAR 13
  • Hasan Atak 8 yıl önce Şikayet Et
    Terörle mücadele kanunu çıkarılmalı polise sorgusuz sualsız vurma yetkisi verilmeli. Terörist ve destekçileri kamu haklarından men edilmeli. Teröristlerin verdikleri zararlar yedi slalesinden tazmin edilmelidir.Hainlere fırsat verilmemelidira.
    Cevapla
  • ibrahim 8 yıl önce Şikayet Et
    Sira kandile gelsin artik bizler siviler olarak hakkariden edirneye kadar gece gunduz nobet tutmaya gonulluyuz yikin kandili yikin kaplari artik imha icin kandile kaplara girin yeter artik
    Cevapla
  • bir dost 8 yıl önce Şikayet Et
    işte böyle direk kafaya nişan alın uğraşmayı canlı yakalayalım diye. sonra bide besliyoruz onları.
    Cevapla
  • adem 8 yıl önce Şikayet Et
    aferin aslan polisim. ellerine gözlerine sağlık. bismillah de sık kurşunu o hedefini bulur. acıma vur. şüphelendiğini de indir.
    Cevapla
  • Hükümet 8 yıl önce Şikayet Et
    Pkk'nın son çırpınışları bunlar bundan sonraki temizlikler daha kolay olacak Kandil dağıldı artık ne yapacaklarını bilmiyorlar kıstırıla kıstırıla geberiyorlar yavaş yavaş.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Afrika'da BM'nin ülkedeki en büyük üssüne kilit vuruldu!
Ünlü EuroLeague hakemi maç sonu hırsızlık yaparken yakalandı!