Galericiler çatıştı: 2 ölü

Uşak'ta, Oto Galericiler Sitesi'nde 2 grup arasında alacak yüzünden çıkan kavga, silahlı çatışmaya dönüştü. Olayda otomobil alım satımı yapan Erkan Gülcan ile yeğenlerinden Selim Gülcan öldü, Zeynel Gülcan ağır yaralandı.

Galericiler çatıştı: 2 ölü
Galericiler çatıştı: 2 ölü
GİRİŞ 30.04.2006 17:20 GÜNCELLEME 30.04.2006 17:20

Olayla ilgili olarak tabanca ve pompalı tüfekle ateş açtıkları belirtilen Atılgan Demirci ile kardeşi Volkan Demirci'nin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Olay, bugün saat 11.30 sıralarında, Çanlı Tabakhanesi bölgesindeki Oto Galericiler Sitesi'nde, Erkan Gülcan'a ait Gülcan Otomotiv adlı işyerinde meydana geldi. Aralarında önceden alacak yüzünden anlaşmazlık bulunduğu belirtilen Erkan Gülcan (35), yeğenleri Zeynel Gülcan (30) ve Selim Gülcan (26) ile yine oto alım satımı yapan Atılgan Demirci ve kardeşi Volkan Demirci arasında tartışma çıktı. Tartışma kavgaya dönüşürken Atılgan Demirci ile Volkan Demirci tabanca ve pompalı tüfekle galeridekilere ateş açtı. Erkan Gülcan'ın tabancasını çıkarıp karşılık vermesiyle silahlı saldırı çatışmaya dönüştü. Erkan Gülcan vücuduna isabet eden kurşunlarla olay yerinde yaşamını yitirirken Selim Gülcan ve Zeynel Gülcan ağır yaralandı. Yaralılar Uşak Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedaviye alındı. Ağır yaralanan Selim Gülcan, doktorların çabalarına karşın hastanede yaşamını yitirdi. Durumu ağır olan Zeynel Gülcan yoğun bakım ünitesinde tedaviye alındı. Gülcan Ailesi'nden bazı kişiler Uşak Devlet Hastanesi önünde toplandı.


Uşak İl Jandarma Komutanlığı ekipleri olay yerinde araştırma başlattı. Yapılan incelemede, olayda 2 tabanca ve bir pompalı tüfek kullanıldığı belirlendi, bu silahlara ait 19 boş kovan ve kartuş bulundu. Kaçan Demirci kardeşlerin yakalanması için jandarma ve polis harekete geçti.

İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Coşkun Usta da olay yerine gelip bilgi aldı. Soruşturmanın çok yönlü sürdürüldüğü, kaçan iki kardeşin yakalanmasına çalışıldığı belirtildi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Memur ve emeklilerin beklediği dört aylık enflasyon farkı netleşti
Hamas'tan Türkiye'nin adımı hakkında açıklama:  Son derece önemli