Dağlıca'daki saldırıyla ilgili kritik gerçek

Hakkari'nin Dağlıca bölgesindeki terör saldırısının gerçekleştiği bölgede önceki gün 2 patlayıcının imha edildiği ortaya çıktı.

Dağlıca'daki saldırıyla ilgili kritik gerçek
Dağlıca'daki saldırıyla ilgili kritik gerçek
GİRİŞ 07.09.2015 02:29 GÜNCELLEME 07.09.2015 08:27
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) bölgede önceki gün yaptığı çalışmada 2 el yapımı patlayıcı (EYP) düzeneğini imha ettiği, saldırıda kullanılan mayının ise yola yeni döşendiği tespit edildi. 

Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, TSK bölgede mayın arama çalışmalarını sık sık tekrar ediyor, saldırının düzenlendiği Yüksekova ilçesinin Dağlıca ile Yeşiltaş arasındaki bölgesinde de bu çalışmalar yürütüldü.

Önceki gün yapılan aramada, 2 EYP düzeneğinin belirlendiği, bunların güvenlik güçlerince imha edildiği ve bölgenin temizlendiği kaydedildi. 

OPERASYON DEVAM EDİYOR

Akşam saatlerinde zırhlı araçların geçişi sırasında infilak ettirilen mayının ise terör örgütü PKK mensuplarınca yola yeni döşendiğinin tespit edildiği vurgulandı.

Bölgede hava operasyonlarının elverişsiz hava şartlarına rağmen devam ettiği bildirildi. 

KAYNAK: AA
YORUMLAR 9
  • Şahin 8 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşim bu savaş uçağı yazın yağmur yağıyor elverissiz kışın sis olur elverissiz oyuncakmi bunlar sivil uçaklar yağmur kar dinlemiyor bu savaş uçağı elverişli havamı beklencek allah muhafaza başka ülkeyle savaşa girsek elverişli hava bekliyeseye kadar silip supurur bekleyin düşman kardes elverişli hava bekliyom bu milleti bu kadar aptal yerine koyuyorlar hükümeti yikicam diye icerde ki hainler de harekete gülüver gibi heryerinden iple çekiyorlar indiremediler erdogani hasta oldular her türlü yol deneniyor sahi bu kadar aptal mi.gözüküyor bu millet millete büyük hakaret
    Cevapla
  • gurbetci1453 8 yıl önce Şikayet Et
    meclisteki ve beldiylerdeki teröristlere idam sart oldu....
    Cevapla
  • Ramazan Dönmez 8 yıl önce Şikayet Et
    Bölge sözde 3 gündür ablukada ama 400 it agır silahlarla bölgeye geliyor (agır silah dedigim docka) yollara köprülere patlayıcı yerleştiriliyor ama hiçbir istihbarat birimi bunu görmüyor bilmiyor nasıl bir olay insan anlam veremiyor.
    Cevapla
  • Abdullah 8 yıl önce Şikayet Et
    Elverişli hava şartlari nasıl olur acaba. Yaz ortasında elverişsiz hava şartları olursa ? Bilemiyorum.
    Cevapla
  • mıstık 8 yıl önce Şikayet Et
    artık av olmak yerine avcı olmamız lazım.Yani savunma yerini sadıran olmalıyız yoksa daha çok şehit veririz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mirasta yeni uygulama: Yıllar sonra evinizden olabilirsiniz!
Hamas'tan ateşkes açıklaması: Kapıyı kapatmadık