Dağlıca saldırı sonrası 1 günlük yas ilan etti

Fethiye’de sezonun en hareketli günlerini geçiren eğlence sektörü, Hakkari’den gelen acı haberi ardından 1 günlüğüne yas ilan etti.

Dağlıca saldırı sonrası 1 günlük yas ilan etti
Dağlıca saldırı sonrası 1 günlük yas ilan etti
GİRİŞ 07.09.2015 07:38 GÜNCELLEME 07.09.2015 07:54
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Hakkari Dağlıca'da terör saldırısı Erdoğan'dan Dağlıca'daki saldırı ile ilgili açıklama CHP'de olağanüstü toplantı Hakkari'nin Yüksekova ilçesi Dağlıca bölgesinde operasyona giden askeri araçlara yönelik saldırının ardından, Fethiye’nin eğlence sektörü temsilcilerinden bir açıklama geldi.

Çok sayıda şehit ve yaralı olduğu yönündeki haberin duyulmasının ardından bir araya gelen işletmeciler, saat 22.00’den itibaren 1 günlüğüne yas ilan etti. Turizm sezonunda eğlence sektörünün önemli mekanlarından olan Barlar Sokağı ve Ölüdeniz’de faaliyet gösteren 500’e yakın restoran ve bar eğlence aktivitelerini durdurdu. Kapatılan işyerlerine “Hakkari’de yaşanan terör saldırısı nedeniyle bu gece kapalıyız” yazıları asıldı. Açık kalan az sayıdaki işletmede ise çoğunluğu yabancı uyruklu turistlere, sesiz bir şekilde hizmet verildi. Eğlence mekanlarının tamamı Türk bayraklarıyla donatıldı.

“EĞLENCE YAPAMAZDIK”

Terör saldırılarını kınamak için işyerini kapatan esnaflardan Salih Büyükkoca, “Biz şehit haberlerini duyduktan sonra esnaf arkadaşlarımızla görüştük. Böyle bir karar aldık. Bu kadar şehit varken, bizim burada eğlence yapmamız olamazdı. 1 günlük yas ilan etik. Bazı arkadaşlarımız işyerlerini karartılar. Ölüdeniz bu saatler cıvıl cıvıl olması gerekirken şu an sadece yas var” diye konuştu.

YORUMLAR 5
  • temiz bey 8 yıl önce Şikayet Et
    CHPliler rakılarını içemiyecekler Yazık !
    Cevapla
  • Ekrem HAN 8 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun bilinçli insanlarımız var
    Cevapla
  • Mgcotxitcitxuz 8 yıl önce Şikayet Et
    Hadi be ne fedakarlık gözlerim yaşardı. Zikkim içmek ten bir gün uzak kalmışlar mış. .. sehidlerimiz bu nasipsizleride korudu...
    Cevapla
  • Süleyman d 8 yıl önce Şikayet Et
    Dün gece bir kanal dışında tüm "kanalizasyon"lar mide kaldıran normal akışlarında devam ettiler! Bu rezalet er raiting veren Bizler; Yoksa bu yaşananlara müstahak mıyız ne!
    Cevapla
  • kim bu ya 8 yıl önce Şikayet Et
    hangi kanal olduğunu yazda bizde hep onu izleyek
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Sahipsiz köpekten kaçarken düşen genç kızın ayağı kırıldı
Batı Çin'den dersini aldı: Türkiye için tarihi fırsat!