Dağlıca saldırısında 15 asker şehit iddiası

Dağlıca'daki hain saldırı sonrası şehit sayısında henüz resmi bir açıklama yapılmazken, Reuters saldırıda 15 askerin şehit olduğunu yazdı.

Dağlıca saldırısında 15 asker şehit iddiası
Dağlıca saldırısında 15 asker şehit iddiası
GİRİŞ 07.09.2015 07:04 GÜNCELLEME 07.09.2015 07:07
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Hakkari'nin Yüksekova İlçesi Dağlıca bölgesinde yola döşenen mayın, askeri iki zırhlı aracın geçişi sırasında PKK'lılar tarafından patlatıldı. Reuters'ın verdiği bilgiye göre, saldırıda 15 asker şehit oldu.

2 KOBRA ARACI PARÇALANDI

Alınan bilgilere göre akşam saatlerinde Dağlıca Yeşiltaş Karakolu'na bağlı birlikler karakol istikametinde ilerlediği sırada, PKK terör örgütü 100 metre aralarlıklarla döşediği mayınları Yeşiltaş Köyü yakınlarında uzaktan kumanda ile infilak ettirdi. Meydana gelen patlamalar sonucu 2 kobra aracının parçalattı. 

Reuters'ın servis ettiği bilgiye göre 15 asker şehit oldu. Şehit askerlerin arasında 1 yarbay ve 1 binbaşının da bulunduğu öne sürüldü.

 

YORUMLAR 3
  • muhammed 8 yıl önce Şikayet Et
    askerlerimize yazik bizler kurtleri depemize cikarttik oy verdik
    Cevapla
  • osmanli 8 yıl önce Şikayet Et
    Tum pkk yok edilse bir asker polis kardesimizin tırnağı bile etmez daha fazla dikkat daha fazla tedbir nolur ALLAHİM yüreğimiz yanıyor sende hainlerin kamplarını inlerini yak yok et nolur
    Cevapla
  • Badıllı 8 yıl önce Şikayet Et
    Bütün sehidlerimize Allah rahmet eylesin. Burada erkân-ı harp'e de sitemli bir çift sözümüz var:Ey Paşalar! Dikkat edilirse ençok şehid verilen nokta motorije ekiplerin seyri esnasında vuku bulmaktadır. Sizin bu konuda başka alternatifiniz yokmu? Sinyal kesicilere ne oldu hangi zamanda kullanılacaklar! ?Körü körüne mücadele olurmu yahu. .Çapulcular kadardami askeri stratejiniz yok? Nedir bu gaflet pikniğe gider gibi sevkiyat yapılır?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Diyarbakır Barosu petrol arama çalışmalarının iptali için dava açtı
Erdoğan sinyali vermişti! Cezası 10 katına çıkıyor