Erdoğan'dan Dağlıca ilgili yeni açıklama!

Cumhurbaşkanı Erdoğan Dağlıca'da askerlerin şehit düşmelerine ve yaralanmalarına neden olan saldırıyı şiddetle kınadı.

Erdoğan'dan Dağlıca ilgili yeni açıklama!
Erdoğan'dan Dağlıca ilgili yeni açıklama!
GİRİŞ 07.09.2015 08:20 GÜNCELLEME 07.09.2015 19:04
Bu Habere 53 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bölücü terör örgütünün hain saldırısında şehit düşen güvenlik güçlerinin acısının, milletçe yürekleri dağladığını belirterek, "Milletimizin birlik ve beraberliğine, kardeşliğimize ve geleceğimize kasteden bu tür saldırılar hiçbir zaman amacına ulaşamayacaktır" ifadesini kullandı.

Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezince, Erdoğan'ın, Hakkari'nin Yüksekova ilçesinin Dağlıca bölgesindeki terör saldırısına ilişkin açıklama yaptığı bildirildi.

Erdoğan açıklamasında, Dağlıca'da askerlerin şehit düşmelerine ve yaralanmalarına neden olan menfur saldırıyı şiddetle kınayarak, şunları kaydetti:

"Bölücü terör örgütünün hain saldırısında şehit düşen güvenlik güçlerimizin acısı milletçe yüreğimizi dağlamaktadır. Milletimizin birlik ve beraberliğine, kardeşliğimize ve geleceğimize kasteden bu tür saldırılar hiçbir zaman amacına ulaşamayacaktır. Ülkemizin huzur, güvenlik ve istikrarını bozmayı amaçlayan bu saldırılar karşısında, aziz milletimizin birlik ve beraberlik içinde kararlı bir duruş sergileyeceğine inanıyorum."

Dağlıca'daki menfur saldırıyı lanetleyen Erdoğan, aziz şehitlere Allah'tan rahmet, ailelerine, millete ve Türk Silahlı Kuvvetlerine başsağlığı diledi, yaralılara acil şifalar temenni etti.

YORUMLAR 53
  • muhittin 8 yıl önce Şikayet Et
    Allah. Dogrularla
    Cevapla
  • ismail 8 yıl önce Şikayet Et
    Türk'ün kururuyla namusuna şerefine hiç kimse oynayamaz sizin istediğiniz ucu kime dokunursa dokunsun yok edilmelidir hatta hiçbir şekilde yaşam verilmemelidir
    Cevapla
  • ismail 8 yıl önce Şikayet Et
    Önce meclisteki sonra sehirdeki sonrada dagdaki pkk temizlenmeli bunun icin iki syinizvar törorle pazarlikyapilmaz öldürür
    Cevapla
  • agah 8 yıl önce Şikayet Et
    tüm millet reisin arkasındayız. yeniden sakarya yazmaya hazırız.
    Cevapla
  • vatandaş 8 yıl önce Şikayet Et
    Reis seni seviyoruz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yerel seçimler dünya basınında: Başa baş bir yarış
Yeniden Refah'ta toplu istifa! Eski İl Başkanı ve 21 yönetici AK Parti'ye katıldı