Dağlıca saldırısındaki korkunç detay ortaya çıktı

Dağlıca'da PKK'lılar, operasyona giden iki zırhlı araç geçerken tuzakladığı 400 kilo C-4’ü uzaktan kumanda ile patlattı.

Dağlıca saldırısındaki korkunç detay ortaya çıktı
Dağlıca saldırısındaki korkunç detay ortaya çıktı
GİRİŞ 07.09.2015 03:59 GÜNCELLEME 07.09.2015 07:29
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

TAM 400 KİLO C-4 PATLATILDI

Hakkari'nin Yüksekova İlçesi kırsalında PKK'lı teröristler yola 100 metre aralıklarla tuzakladıkları 400 kilo C-4 plastik patlayıcıyı, Dağlıca Tabur Komutanlığı'ndan operasyona giden iki zırhlı aracın geçişi sırasında patlattı. Bombalı saldırıda çok sayıda şehit ve yaralının olduğu belirtildi.

PATLAYICIYI YAĞMURLU VE SİSLİ HAVADA DÖŞEDİLER

Teröristlerin 400 kiloluk bombayı yağmurlu ve sisli havadan da yararlanarak yola döşedikleri ortaya çıktı. Hainler 400 kiloluk patlayıcıyı askeri araçların geçişi sırasında uzaktan kumanda ile patlattı. 

SICAK TEMAS KURULDU

Şehit ve yaralıların olduğu saldırıdan sonra bölgede hava destekli operasyon başlatıldı. Özel birliklerin de katıldığı operasyonda teröristlerle sıcak temas kurulduğu ve çok sayıda PKK'lının öldürüldüğü gelen bilgiler arasında.

YORUMLAR 26
  • yorum 8 yıl önce Şikayet Et
    Karşınızda ki kalleş ve karaktersiz bir topluluk ise her olasılığı düşünmeniz gerekir hep tuzağa düşülen Asker ve polisimiz oluyor bu kalleşler anladıkları dilden konuşmak gerek gerekirse Hakkari ve Şemdinli halkını da temizleyin onlar zaten vatan haini lanet olsun vatana ihanet edene
    Cevapla
  • mehmet baba 8 yıl önce Şikayet Et
    hani sizin insansız havaaracınız allah şehidlere ramet eylesiin
    Cevapla
  • yorumcu 8 yıl önce Şikayet Et
    sevgiyle olmadı rumuzlu yorumcu senin dediğin gibi olursa doğu-batı almanya modelidir.Berlin duvarı çek batı gelen herkesi öldürme modelidir.Doğu illerinden başla 10 mt sınır duvarı çek öbür taraf benim değildir de ver doğuyu çatışma kalmaz zaten onların istediğide bu 3 milyar liraya baraj yapıp patlatmak marifet değil doğuya fabrika kurup işsizleri pkk nın kucağına gitmesini önle olay çözülür.Doğuya fabrika açan kişiden 5 yıl vergi alma çalışanın sigortasını 5 yıl devlet üstlensin bak terör kalıyormu halk sahiplenir terör biter devlet doğuyu dışladı bütün yatırımlar batıya yapıldı denge bozuldu kürt vatandaşımız polis-savcı olamadı almadılar DEVLET yıllarca kendine düşman kazandı.
    Cevapla
  • Davud 8 yıl önce Şikayet Et
    Evet İran PKK'ya ne yapıyorsa biz de aynısını yapmalıyız.
    Cevapla
  • uyarı 8 yıl önce Şikayet Et
    O yolları bomba döşendikten sonra asfaltlayıp kapatan belediyeleri havaya uçurun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'den skandal İran ve kara operasyonu duyurusu! Resmen ilan ettiler
IMF'den küresel ekonomi açıklaması: Endişelenecek çok şey var