Şehit emniyet amiri için tören

Van'da bir otomobilin çarpması sonucu şehit olan İlçe Emniyet Amiri Önder'in cenazesi memleketi Tokat'a uğurlandı.

Şehit emniyet amiri için tören
Şehit emniyet amiri için tören
GİRİŞ 11.09.2015 11:29 GÜNCELLEME 11.09.2015 11:29
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Van'ın Edremit ilçesinde, izinsiz gösterilere müdahale etmek için gittiği olay yerinde yolun karşı tarafında geçmeye çalışırken bir otomobilin çarpması sonucu şehit olan İlçe Emniyet Amiri Namık Kemal Önder için tören düzenlendi.

Jandarma Asayiş Kolordu Komutanlığı Helikopter Filo Komutanlığı'nda saygı duruşuyla başlayan törende şehidin öz geçmişi okundu. 

Şehidin Türk bayrağına sarılı naaşı, İl Müftüsü Nimetullah Arvas'ın okuduğu duanın ardından askeri uçakla memleketi Tokat'a uğurlandı.

Törende şehidin eşi Semra ve oğlu Abdulsamet, meslektaşları tarafından teskin edildi.

Törene, şehidin yakınları, Vali İbrahim Taşyapan, Kara Kuvvetler Komutanı Orgeneral Salih Zeki Çolak, 2. Ordu Komutanı Orgeneral Adem Huduti, Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral İsmail Metin Temel ve Emniyet Müdürü Mahmut Karaaslan ile kamu kurum ve kuruluş temsilcileri de katıldı.

- Balıkesir'e tayini çıkmıştı

Şehit emniyet amiri Önder'in tayininin Balıkesir'in Savaştepe ilçesine çıktığı ve ilişiğini kesmek için hazırlık yaptığı öğrenildi.

İlçenin Süphan Mahallesi'nde Cizre'deki olayları bahane ederek izinsiz gösteri düzenleyen gruba müdahale için dün gece olay yerine giden Önder, yolun karşısına geçmeye çalışırken bir otomobilin çarpması sonucu ağır yaralanmış, kaldırıldığı Van Bölge ve Eğitim Araştırma Hastanesi'nde şehit olmuştu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 1
  • Vatandaş 8 yıl önce Şikayet Et
    Sn. YORUMCULAR, İnancın doğru/ hak ise aynı düşünüp, aynı safta(doğruda) olmamız gerekir. Fakat bir tarafta elinde silahlar kafasına eseni kurşunlayan, yakıp-yıkanlar; diğer tarafta Devlet ve Milletimizin huzurunu, güven ve hakkını arayan güvenlik güçleri var. Lütfen saflarımızı iyi belirleyelim. Yoksa dünyada Adalete ve Gelecek NESİLLERİMİZE; Ahirette de Allaha(cc.) ve Hak sahiplerine HESAP VEREMEYİZ.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Nisan ayı enflasyonu belli oldu
Türkiye'nin İsrail kararı sonrası ABD'den açıklama: İlişkilerimizi etkilemez