Antalya'da 4 büyüklüğünde deprem

Kaş ilçesi açıklarında 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Antalya'da 4 büyüklüğünde deprem
Antalya'da 4 büyüklüğünde deprem
GİRİŞ 28.09.2015 08:24 GÜNCELLEME 28.09.2015 08:24
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesi Başkanlığı verilerine göre, saat 06.34'te Antalya'nın Kaş ilçesi açıklarında 15,85 kilometre mesafede 4 büyüklüğünde deprem kaydedildi.

Deprem 5,92 kilometre derinlikte meydana geldi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 3
  • deprem 8 yıl önce Şikayet Et
    Kaç zaman evvel Vanda deprem olmuştu bu kanala resmen abune olan yurumcular ki bu kanal islami kimliğiyle öne çıkmıştır o halde bile bütün yorumcular : ( bun hala anlamıyor Allah onlar hain olduğu için bunu yapıyor diyorlardı işte hepsi ölsün kalmasın diyen Kürt. Düşmanları ogunden beri batıda kaç ilde deprem oldu bir yorum gördünüz mü Allah sizleri ıslah etsin ve geri zekalı kürtlere akıl versin ki kardeşlik diye birşey yok hala farkında değiller türke geldimi kardeş kürde geldimi kalleşlıik ahmak Kürtler uyanın din kardeşi yook ancak Çanakkale olur gene toplarlar kardeşlerini savaş biter gene hayın der bunlar
    Cevapla
  • DOBRA DOBRA 8 yıl önce Şikayet Et
    Size insanlık yaramıyor. İran gibi, Irak gibi, Suriye gibi ezmedi bu devlet sizi bütün şımarıklığınız bu yüzden zaten. Devlet yeni bir Van kurdu sen hala mıy mıy yapıyorsun. Beğenmiyorsan terket!!!
    Cevapla
  • deprem 8 yıl önce Şikayet Et
    Kaç zaman evvel vanda hafif deprem olmuştu
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İnanılmaz olay Türkiye'de yaşandı! Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan gence saldırı
ABD hazırladı! Skandal rapora Türkiye'den tepki!