Batman'da polise saldırı: 2 şehit

Yola döşenen patlayıcının zırhlı polis aracının geçişi sırasında patlaması sonucu 1'i polis 2 kişi şehit oldu, 7 kişi de yaralandı.

GİRİŞ 29.09.2015 20:16 GÜNCELLEME 30.09.2015 08:49
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Batman'ın Kozluk ilçesinde, teröristlerce yola döşenen patlayıcının zırhlı polis aracının geçişi sırasında infilak ettirilmesi sonucu 1 Özel Harekat polisi ile 1 vatandaş şehit oldu. Patlamada 3'ü Özel Harekat polisi ve 7 kişi de yaralandı.

Batman-Kozluk karayolunun Samanyolu köyü mevkisinde terör örgütü PKK mensuplarınca yola yerleştirilen patlayıcı, zırhlı polis aracı ile hemen arkasından gelen içerisinde sivil vatandaşların bulunduğu kamyonetin geçişi sırasında patlatıldı. Zırhlı polis aracı devrilirken, hemen arkadan gelen sivil kamyonet büyük hasar gördü.

1'İ POLİS 2 ŞEHİT

Patlamada zırhlı aracında bulunan 7 Özel Harekat polisi ile kamyonette bulunan 5 vatandaş yaralandı. Yaralılar, 112 Acil Servis ekiplerince Batman'daki hastanelere kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralılardan Batman Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Nedim Erbay, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yaralı vatandaşlardan biri de kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Patlama nedeniyle yol ulaşıma kapatıldı, terör örgütü PKK mensuplarının yakalanması için çalışma başlatıldı.

YORUMLAR 18
  • Orhan 8 yıl önce Şikayet Et
    Doğuda halkın büyük bir çoğunluğu PKK yı destekliyor. Gerçek vatansever kürt kardeşlerimiz azınlık konumunda. Biliyorum çok zor ama Kapsamlı bir temizlik şart. Bazen pire için yorgan yakmak lazım.
    Cevapla
  • Batmanlı_72 8 yıl önce Şikayet Et
    Doğunun En Sakin İli Olan Batman'a Ateş Pürkürtmeye Fitne Çıkartmaya Çalışan hdp pkk k*peklerine lanet olsun.
    Cevapla
  • kedi 8 yıl önce Şikayet Et
    Ya görün artık ey doğu da yaşayan insanlar. PKK nın derdi oradaki vatandaşlar olsa, onların güvenliği, onların huzuru olsa sivil araç var diye o bombayı patlatmazlardı. Bu kadar basit.
    Cevapla
  • Ya sev ya terket 8 yıl önce Şikayet Et
    Pkk ve yandas kürtlere sesleniyorum;amaciniz bu ülkeyi bölmek biliyorum.böyle kahpelikle devlet kurulmaz.ayni ermeniler gibi olmaya başladiniz ve kendi sonunuzu hazirliyorsunuz,topyekun isyan edin.bizlerde geregini yapalim.hergün hergün şehit vermektense,bir kere olsun tam olsun
    Cevapla
  • shortland 8 yıl önce Şikayet Et
    ve yine bir shortland vakası. şehidimizin mekanı cennet olsun.yaralı polislerimize de rabbim yardımcıları olsun. video dan anlaşılan shortlandın devrilmesi ile bu kadar zayiat verilmiş olması. devrilmemiş olsa zayiatımız olmazdı. yıl 2015 hala shortland marka araç alımı yapılıyor. bu tür saldırılarda oluşan kayıplarımızın çoğu shortland diye tabir edilen araçların devrilmesi ile oluyor. defalarca kez söylendi bu araçlar yüzünden bu kadar kaybımız oluyor diye fakat bilerek isteyerek bu zırhlı zannettiğimiz araçlardan alınıyor. bunun sorumluları araştırılıp gereken yapılmalıdır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Bayraktar duyurdu! 2 cansız beden daha ulaşıldı
Beşiktaş gol düellosunda 3 puanı 90+7'de kurtardı