Mahkemeden 28 Şubat'la ilgili kritik talep
28 Şubat sürecine ilişkin soruşturma kapsamındakurum ve kuruluşlardan bilgi ve belge talep edildi
GİRİŞ 08.10.2015 18:09
GÜNCELLEME 08.10.2015 18:57
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, 28 Şubat sürecine ilişkin soruşturma kapsamında, çeşitli kurum ve kuruluşlardan bilgi ve belge talebinde bulundu.
"28 Şubat"ın sivil ayağına ilişkin soruşturma kapsamında, TOBB'a yazı göndererek, dönemin TÜRK-İŞ, DİSK, TİSK, TOBB, TESK Başkanları ile iş adamları Aydın Doğan, Erol Aksoy ve eski Doğan Holding yöneticisi Mehmet Ali Yalçındağ'ın 1996-1999 arasında sahibi veya üyesi oldukları şirketleri sordu.
Yeni Şafak Gazetesi sahibi Ahmet Albayrak ile Nuri Albayrak'ın, "Aydın Doğan'ın kendilerine, 'REFAHYOL Hükümetini ben yıktım' diye beyanda bulunup bulunmadığı" konusunda tanık olarak ifadelerinin alınmasını istedi.
YORUMLAR 7
-
Mustafa 10 yıl önce Şikayet Et13 yil danberi niye beklendi herkes gercekleri biliyor aydindogan bu ulkeye zarari olmusturBeğen
-
emrah 10 yıl önce Şikayet Etkelkit seninle rezil oluyorBeğen
-
ahmet 10 yıl önce Şikayet Etsu resimdeki masonu bu ülkeden kovun artik.Beğen Toplam 17 beğeni
-
selooo 10 yıl önce Şikayet Etherseyi arastirilsinnnnnBeğen Toplam 16 beğeni
-
okur 10 yıl önce Şikayet Etağzını tutamayan sonunda sefil olurBeğen Toplam 9 beğeni