Taksiciyi gasp eden kadın tutuklandı!

Şişli'de ticari bir taksi şoförünü bıçakla gasp ederek bin 60 TL ve cep telefonunu çalan biri kadın 2 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi

Taksiciyi gasp eden kadın tutuklandı!
Taksiciyi gasp eden kadın tutuklandı!
GİRİŞ 15.10.2015 14:04 GÜNCELLEME 15.10.2015 14:04

Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalarda olaya karıştığı tespit edilen şüpheli şahıslardan S.P. (42) Beyoğlu'nda metruk bir binada yakalandı. Adliyeye sevk edilen şahıs, olayla ilgili adli makamlarca serbest bırakılırken, daha önce karışmış olduğu suçlardan dolayı tutuklandı.

Olaya karışan şüphelilerden S.Ö (28) isimli bir kadın ve G.S. (35) isimli erkek bir şahıs ise yakalandı. İki şahıs, gönderildikleri adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

OLAY ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Olayı gerçekleştiren şüpheli şahsılar güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Görüntülerde şüphelilerin olayı gerçekleştirmeden önce planladıkları görülüyor. Şüpheli şahıslar daha sonra olay yerine giderek bıçakla taksiciyi gasp ediyor. Taksiciden bin 60 TL ve cep telefonu alan şahıslar olay yerinden koşarak uzaklaşıyor. Gasp edilen şoförün ise taksiden çıkarak, şahısları kovalamaya çalıştığı görülüyor.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Memur ve emeklilerin beklediği dört aylık enflasyon farkı netleşti
Faturasını tüm Türkiye ödüyor! Sadece bir ilde çalınan miktar 6 milyar TL