Alçak saldırı! Yaralı asker ve polisler var

Yüksekova'da devam eden operasyonda terör örgütü PKK mensuplarının roketatarlı saldırısı sonucu 4 güvenlik görevlisi yaralandı.

Alçak saldırı! Yaralı asker ve polisler var
Alçak saldırı! Yaralı asker ve polisler var
GİRİŞ 06.04.2016 21:49 GÜNCELLEME 06.04.2016 22:22
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Alınan bilgiye göre, ilçede terör örgütü PKK mensuplarına yönelik  operasyonlarını sürdüren güvenlik güçlerine Güngör Mahallesi'nde roketatarlı  saldırı düzenlendi.

Saldırıda, üç özel harekat polisi ile bir uzman çavuş yaralandı.

Bölgede operasyon sürüyor. 

KAYNAK: AA
YORUMLAR 9
  • İmanli kürtler 8 yıl önce Şikayet Et
    Teror orgutu hdpkk kürtlerin dusmanidir Vahsi teror orguru hdpkk ermeni teroristlerce yonetilir
    Cevapla
  • Bukalemun 8 yıl önce Şikayet Et
    Teröriste kucak açan halka yeni ev yapacağınıza o bölgeye gönderdiğiniz polise çadır vereceğinize prefabrik ev yapılsa daha iyi olmaz mı. Yoksa polis ve askerin hayatı önemli değil mi.
    Cevapla
  • Türk 8 yıl önce Şikayet Et
    1 günlügüne genelkurmay baskani olmak istiyorum. Hic uyari yapmadan bir gecede hepsini ucaklarla yok etmek istiyorum.teslim ol cagrilari enden yapiliyor. Adamlar orda Bankami siyuyor . Ellerinde asker polis Regine mi var.
    Cevapla
  • hayati 8 yıl önce Şikayet Et
    yuksekovadan siviller cikmistir cogunlukla geri kalan terorist ve yandaslari kendi cocuklari ile bekliyorsalar bizi ilgilendirmez bizi ilgilendiren.!!!; 80 milyonun gelecegi ve butun ummeti muslimindir. beni alakadar etmez terore dstek yol yordam olmus sonra cezasini bizmi cekecegiz veya 80 milyonmu ceksin vurun havadan en cok yuvalandiklari yerleri illaki istikbarat verilmistir nerede cok olduklari havadan indir darbeyi o yuvalandigi yerlere iha ile gozetle sonra actiklari yeride vur. bitsin bu is.
    Cevapla
  • hayati 8 yıl önce Şikayet Et
    ne yapalim ne diyelim artik bizim sesimiz tavrimiz kesindir bellidir.!! ALLAH sifa versin yaralilarimiza aslanlarimiza.!!! reisi cumhur hemen emir ver kim ise yetkili kaldirsin bir kac jet bunlarin tam merkez olarak kullandigi yeri once bir darma dagin et dagilsinlar yuvalandiklari ve en az 300 kisilik bir grup yuksekovanin ortasindadir.vurun oncelik orayi havadan.iha ile gozetleyip girdikleri yeniledikleri yerleri bir sonrkinde vurun soyle 50 veya 100 200 terorist ayni anda gebermis olsun. bu is uzamasin artik ..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Diyanet'ten 'Suudi Arabistan' iddialarına yalanlama!
Merkez Bankası'ndan 'kira zammı' açıklaması! Ev sahipleri ve kiracılar dikkat