Emniyet'te 462 personele tenzili rütbe!

206 emniyet amiri, 245 dördüncü sınıf emniyet müdürü, 177 üçüncü sınıf emniyet müdürü olmak üzere 628 personelin rütbesi düşürüldü.

Emniyet'te 462 personele tenzili rütbe!
Emniyet'te 462 personele tenzili rütbe!
GİRİŞ 15.05.2016 08:50 GÜNCELLEME 15.05.2016 08:50
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Emniyet Genel Müdürü Celalettin Lekesiz başkanlığında dün toplanan kurul tarafından yapılan değerlendirme sonucunda 206 emniyet amiri, 245 dördüncü sınıf emniyet müdürü, 177 üçüncü sınıf emniyet müdürü olmak üzere 628 personelin durumu karara bağlandı.


YDK tarafından 121 üçüncü sınıf emniyet müdürü, 194 dördüncü sınıf emniyet müdürü, 147 emniyet amiri olmak üzere 462 personele tenzilirütbe uygulandı, 2 birinci sınıf emniyet müdürü ise kadrosuzluktan emekliye sevk edildi.
AA

YORUMLAR 5
  • vay be arkadaş 7 yıl önce Şikayet Et
    ben 1991 de polis akademisi sınavına girdim 125 öss puanı gerekiyordu yanlış hatırlamıyorsam öss puanıyla öys diyil..ssözlüyü geçdik sporu geçdik bana şey demişlerdi sen imam hatip lisesi mezunusun imkansız yorma kendini diye bende seviyorum ya polis olcam vatanıma milletime canımı feda edicem diye doğruymuş yazılıda elediler puanımız kaç söylenmedi ankara da girmişdim..bütün hevesim hayelelrim yıkılmışdı..sporda koşamayanalr yazılıya girmişdi ..ilginçdi birde imam hatip lisin sen kazandırmazlar 120 kişi alıyorlardı 25 bayan dı..erkekler arasında en iyi sporda yapan bendim koşan da neyse demekki bir imam hatipli bu vatanın evladı diyil ve torpililler girdi biz göstermelikdik demekki..
    Cevapla
  • Vatan 7 yıl önce Şikayet Et
    Hadi paralelcileri attın Allah razı olsun peki paralelcilikten menzilcilige donenleri ve paralelcilerden daha beter ayrım yapan menzilcileri niye atmiyorsun 3 sene sonra aynı şeyleri yine yaşamayacak mi Türkiye nasıl ki paralelcilerden zamanında göz yumduysaniz bunlara da aynı şekilde göz yumulup ust kadro tahsis ediyorsunuz ondan sonra da sözde vatanperverlik yapar gibi bakın bunları temizliyoruz diyorsunuz sonradan temizlemeye çalışacağına şimdiden alma
    Cevapla
  • Cagri 7 yıl önce Şikayet Et
    Paralele geçit yok. Bu ne menem iş adam emekliye ayrıltılıyor 3.5 4 gene alacak. Degistirin şu 657 yi direk atın paralelcileri
    Cevapla
  • Sinan 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah muhafaza birgun vatana ihanet edersem kimsenin yuzune bakmadan assinlar beni
    Cevapla
  • misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    bir gün sana da yaparlar o zaman anlarsın
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Elektrik ve doğal gaz fiyatlarında nisanda değişiklik olmayacak
EYT düzenlemesinden en çok faydalananlar SSK’lı çalışanlar