Beyazıt’taki saldırıda alçak detay

Terör çirkin yüzünü bu kez Beyazıt’ta gösterdi.

Beyazıt’taki saldırıda alçak detay
Beyazıt’taki saldırıda alçak detay
GİRİŞ 08.06.2016 06:13 GÜNCELLEME 08.06.2016 09:35
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

İstanbul dün güne bombalı saldırıyla uyandı. Beyazıt Vezneciler’de görev yerine giden çevik kuvvet polislerini taşıyan araçlara bombalı araçla yapılan saldırıda 6’sı polis 11 kişi şehit oldu. 3’ü ağır 36 kişi yaralandı. Patlamadan geriye savaş yerini andıran bir görüntü ile gencecik insanların yarım bırakılan hayatları kaldı. i.

Araçtaki bombayı demir bilyelerle desteklemişler

Sabah saatlerinde Türkiye’yi yasa boğan hain saldırıda kullanılan aracın kiralık olduğu ve uzaktan kumanda ile patlatıldığı belirlendi. Can kaybını daha da artırmak için bombanın bilyelerle desteklendiği ortaya çıktı 

Hain saldırı sonrası bomba imha uzmanları ve olay yeri inceleme ekipleri bölgede delil incelemesi yürüttü. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın saldırıya ilişkin başlattığı soruşturma kapsamında İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Hadi  Salihoğlu ve Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu Başsavcı Vekili İrfan Fidan’ın da aralarında bulunduğu 7 savcı olay yerine gitti. Soruşturma dosyası, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu’ndan HASAN Yılmaz’a verildi. 

İlk belirlemelere göre saldırıda kiralık bir otomobilin kullanıldığı, düzeneğin de uzaktan kumandayla patlatıldığı belirlenirken, polis saldırıya yönelik soruşturmada 4 kişiyi gözaltına aldı. Teröristlerin can kaybını artırmak için bombayı bilyelerle destekledikleri anlaşıldı. Saldırıda kullanılan otomobilden geriye sadece motor kısmından bir parçanın kaldığı belirlendi. 

3 ton bomba yüklü aracı uzaktan patlattılar

İstanbul dün kalleş bir saldırıyla sarsıldı. Fatih Vezneciler’de nöbet değişimine giden çevik kuvvet midibüslerinin geçişi sırasında 3 ton patlayıcı yüklenmiş bir araç uzaktan kumandayla patlatıldı.

Milliyet

YORUMLAR 11
  • SUNGUROĞLU 7 yıl önce Şikayet Et
    Artık avrupa mavrupa AB kriterleri tanımamız lazım.Kendi kriterlerimizi oluşturup İDAM'ı getirmemiz lazım.Böyle kansızlara tek çözüm İDAM.İnsan hakalrıymış peki bu masum insanların hakları ne olacak yoksa onlar insan değilmiydi !
    Cevapla
  • Gale 7 yıl önce Şikayet Et
    Polis servis araçları sivil araç moduna geçsin. Kolay hedef oluyorlar.
    Cevapla
  • ÇELTİK 7 yıl önce Şikayet Et
    patlayan bomba için meçlisten bir katil asılsa inanınki terör biter
    Cevapla
  • kalem 7 yıl önce Şikayet Et
    bu milliyetin felanda herşeyden en ince ayrıntısına kadar haberi oluyo
    Cevapla
  • Emekli 7 yıl önce Şikayet Et
    Kiralık otomobile nasıl 3 ton patlayıcı yüklüyorlar. ben arabama 5 kişi bindiğimde yokuştan çıkmıyor?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Lexus LBX Türkiye'de satışta! B-SUV markanın en ucuz modeli oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İBB'ye Edanur tepkisi