Vezneciler saldırganının eşkali belirlendi!

Vezneciler'de bombalı araçla saldırı düzenleyen teröristin eşkali belirlendi

Vezneciler saldırganının eşkali belirlendi!
Vezneciler saldırganının eşkali belirlendi!
GİRİŞ 08.06.2016 16:41 GÜNCELLEME 08.06.2016 16:57
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Vezneciler'deki terör saldırısında kullanılan aracı  olay yerine getiren ve uzaktan kumandayla patlatan teröristin eşkalinin  belirlendiği öğrenildi.Emniyet kaynaklarından alınan bilgiye göre, Terörle Mücadele Şubesi  ekiplerinin saldırıda kullanılan otomobili kiraladığı ve terör örgütü üyelerine  teslim ettiği iddiasıyla gözaltına alınan 4 kişinin emniyetteki işlemleri devam  ediyor.

EŞKALİ BELİRLENDİ

Ayrıca bölgedeki MOBESE ve güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen  polis, bomba yüklü aracı olay yerine getiren ve çevik kuvvet otobüsünün geçişi  sırasında uzaktan kumandayla patlatan teröristin eşkalini belirledi.

Şüphelilerin verdiği ifadeler ve olay yerinden elde edilen bulgular  doğrultusunda saldırıyı terör örgütü PKK'nın gerçekleştirdiği ihtimali üzerinde  duran polis, eşkali belirlenen teröristin yakalanması için çalışmalarını  sürdürüyor.

YORUMLAR 4
  • Levent 7 yıl önce Şikayet Et
    Hocam istanbul, ankara, izmir, diyarbakır vs. şehirlerin girişinde bagaj kontrol noktaları oluşturulsun. Ürdün'de turistik Akabe şehrine girerken havalimanına girer gibi önlemler alınmış. Bagajlar arama cihazlarından geçiriliyor. Kimlik veya pasaport kontrolü vs. Bence bu yapılmalı.
    Cevapla
  • Kara MG 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu terörün bitmesi isteniyorsa ? Bu eşgali belirlenenlerin yakalanıp bu milletin eline verin ve ibret olacak cezayı millet versin ki bakalım ardı nasıl kesiliyor.
    Cevapla
  • Türkoğlutürk 7 yıl önce Şikayet Et
    Ne oldu bulunduda gidenler geri mi gelecek? Bunu engellemek marifet olaydan sonra suçluyu bulmak değil.
    Cevapla
  • Biri 7 yıl önce Şikayet Et
    Bütün sülalesinin burnundan getirilmezse yarın yine aynısını yaparlar. Kendisi ve ailesi diri diri yakılsın.tam 12 yakını yakılsın.kısasa kısas. Yeter ciğerimizi yaktıkları
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Lexus LBX Türkiye'de satışta! B-SUV markanın en ucuz modeli oldu
Son dakika: Erdoğan ile Bahçeli arasındaki sürpriz görüşme sona erdi!