Kerimcan Durmaz KİMDİR?

Bir süredir ortalığı kasıp kavuran, kendine has tavırları ve paylaşımları ile dikkatleri üzerine çeken Kerimcan Durmaz kimdir?

Kerimcan Durmaz KİMDİR?
Kerimcan Durmaz KİMDİR?
GİRİŞ 09.06.2016 11:39 GÜNCELLEME 09.06.2016 12:17

O bir sosyal medya fenomeni. Periscope ve Snap yayınları ile kısa sürede 7'den 70'e herkesin dikkatini çekmeyi başaran, kendine has sempatik tavırları, kendine has esprileri ile hayatımıza renk katan Kerimcan Durmaz. Peki bu Kerimcan Durmaz kimdir?

Aktif bir sosyal medya kullanıcısı olan Kerimcan Durmaz, sıradışı tavırları, kendine has esprileri ile özellikle gençlerin kısa sürede ilgi odağı haline geldi.

Kerimcan Durmaz, 1994 yılında doğmuş. Burcu Akrep. Henüz 22 yaşında olan internet fenomeni Kerimcan Durmaz, oldukça doğal snapchat videoları en çok takip edilen kişiler arasında yer alıyor.

Kerimcan Durmaz ne iş yapıyor?

Kendine has doğal tavırları ve sosyal medya paylaşımları ile fenomen olan Durmaz, aslında bir Dj.

Oldukça renkli bir kişiliğe sahip olan Kerimcan Durmaz, Twitter, instagram ve Snapchat gibi sosyal medya platformlarında binlerce takipçiye ulaşmış durumda.

Kısa sürede fenomen haline gelen Kerimcan, Dj'lik yapmanın yanı sıra aynı zamanda oldukça başarılı bir "Make-Up Artist"tir.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
MKE Ankaragücü - Beşiktaş! CANLI
Ünlü yorumcu canlı yayında yere yığıldı!