Atalay Filiz’i ihbar eden Taha Gürses konuştu

Atalay Filiz’i bindiği minibüste görüp ihbar eden, yakalanmasını sağlayan pasta ustası Taha Gürses (23), neler yaşadıklarını anlattı.

Atalay Filiz’i ihbar eden Taha Gürses konuştu
Atalay Filiz’i ihbar eden Taha Gürses konuştu
GİRİŞ 13.06.2016 07:19 GÜNCELLEME 13.06.2016 12:49
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Atalay Filiz’i bindiği minibüste görüp ihbar eden, yakalanmasını sağlayan pasta ustası Taha Gürses (23), yaşadıklarını Haberturk’e anlattı. Gürses, “Gözlüklü seri katili minibüse bindiği an fark ettim. Çaprazıma oturdu. Para vermek için ayağa kalktığında daha çok şüphelendim. 8-9 kez baktım. Emin olmak için cep telefonundan internete girip fotoğraflarına baktım. Dikkatli bakınca, ‘Bu seri katil’ dedim. Bakışlarımdan rahatsız oldu. Gözlük de vardı, sürekli başını aşağı indiriyordu. Benim fark ettiğimi anlayınca dolmuştan indi. Hızlı hızlı gidince seri katil olduğunu anladım. Seri katille 15 dakika göz göze gelip yolculuk yaptım. Yakalanmasına sebep olduğum için gururluyum. 1 yıllık evliyim, kirada oturuyorum, 1 ay sonra çocuğum olacak. Çocuğuma oda yapmak için kredi çekecektim. İnşallah ödül hem oda almama hem de çocuğumun daha iyi büyümesine yardımcı olur” diye konuştu.

‘YAKALAMAYI DÜŞÜNDÜM AMA CESARET EDEMEDİM’

Minibüste 4 yolcu daha olduğunu söyleyen Gürses, “Onlara söyleyip üzerine atlayıp yakalamayı düşündüm ama cesaret edemedim. Zaten 4-5 dakika sonra, tanıdığımı fark edince, Menderes’e gelmeden indi. Cep telefonu ile 155’i aradım. Yolculara ve şoföre ‘Arkadaşlar biraz önceki kişi aranan Atalay Filiz değil miydi?’ dedim. Onlar da ‘Evet benzettik’ dedi. Minibüs şoförü beni karakola götürdü, ifade verdim. Orada diğer minibüste yakalandığını öğrendim, çok mutlu oldum” dedi.

YORUMLAR 24
  • osmanlı tokadı 7 yıl önce Şikayet Et
    laa ne kadar boş yorum yapıyonuz
    Cevapla
  • Komikler 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu atalay filiz hapisten firar ettiginde ilk sizi bulur ama, ozamanda ben ihbar ettim diyebilcegniz mi uc kagitcilar.
    Cevapla
  • musti34 7 yıl önce Şikayet Et
    ben ihbar etim yakalatım diyenleri topliycan bi yere ödül vercez diyecen sonra haber izletecen seri katil kaçtı ihbarcıları arıyo orda beli olur gerçeği
    Cevapla
  • ALi 7 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaş para için yapmadım Hak Hukuk ve Adalet için yaptım desene ...insan bu kadar açık açık paragözlük yapmaz
    Cevapla
  • Mülayim 7 yıl önce Şikayet Et
    İki gündür ayrı ayrı okuduğum belki 100. haber ve ne hikmetse hep farklı farklı kişiler :) boşuna yirtinmayin 155'i arayan numara kiminse o çıkar ortaya. Bende arar gazetelere ben yakalattim derim, bırakın bu isleri.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail’den Reisi için saygı duruşunda bulunan BM Güvenlik Konseyi’ne tepki
Uzman isim zamanlamasına dikkat çekti! Reisi'nin kazansında dikkat çeken detay...