Atalay Filiz ile bir selfie skandalı daha yaşandı

Seri katil Atalay Filiz ile selfie çektiren polis memurlarına bir yenisi daha eklendi. Detaylar haberimizde...

Atalay Filiz ile bir selfie skandalı daha yaşandı
Atalay Filiz ile bir selfie skandalı daha yaşandı
GİRİŞ 13.06.2016 09:45 GÜNCELLEME 13.06.2016 09:47
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Ankara'da 2, İstanbul Tuzla'da 1 kişiyi öldürdüğü iddia edilen 3 kişinin katil zanlısı olarak her yerde aranan Atalay Filiz, dün İzmir'in Menderes ilçesinde yakalandı. Burada yapılan işlemlerin ardından İstanbul'a gönderilen Atalay Filiz ile selfie çektiren polis memurlarına bir yenisi daha eklendi.

3 kişinin katil zanlısı olarak aranan Atalay Filiz'le selfie çekip, tebrik etmelerinin ardından İzmir Cinayet Büro Amiri Vedat Yaylalı'nın da katil zanlısı Filiz'le selfie çektiği ortaya çıktı.

Emniyet mensupları, seri katil Atalay Filiz ile adeta selfie çektirme yarışına gerdiler.

İzmir'de yakalanan ve İzmir Emniyeti'ne götürülen Atalay Filiz'le İzmir Emniyeti'nde görevli, bir polis memuru selfie çekmiş, o anlara ait video sosyal medyada hızla yayılmıştı. Bu polis memuruna bir yenisi daha eklendi.

İkinci Selfie Skandalı!

İlk selfie skandalının yankıları henüz dinmemişken bir başka emniyet mensubu seri katil Atalay Filiz ile selfie çektirdiği söylentileri yayılmaya başladı. Görüntülerin sosyal medya üzerinde hızla yayılması ile tepkiler hızla büyüyor.

İddiaya göre Atalay Filiz'le İzmir Cinayet Büro Amiri Vedat Yaylalı'nın da selfie çektirdi. Fotoğrafta samimi ve güleryüzlü tavırları dikkat çeken ikilinin, Emniyet'e ait bir aracın içinde oldukları gözlemleniyor.

3 Polis memuruna soruşturma başlatıldı! Açığa alındılar!

Katil zanlısı Atalay Filiz ile selfie görüntüleri sosyal medyada büyük tartışma yaratırken, selfie çeken ve bu anı görüntüleyip paylaşan üç polis hakkında soruşturma başlatıldı. Polisler soruşturma tamamlana kadar açığa alındı.

YORUMLAR 7
  • Ezgi 7 yıl önce Şikayet Et
    İşte böyle gerzekleri polis yapıyorlar. Gel bi selfie çekilelim kardeşim helal olsun o kadar zamandır nasıl kaçabildin polisten diyen bir adam nasıl polis olabilir? 2 çocuk anası bir suçsuz öğretmeni öldürmüş yahu bu adam, armut çalmamış!
    Cevapla
  • akp 7 yıl önce Şikayet Et
    Bebe de kendini kahraman falan sanıyor herhalde utanmadan poz veriyor bide embesil ya onunla öz çekim yarışına giren sözde polislere ne demeli ülkenim vay haline..
    Cevapla
  • ????? 7 yıl önce Şikayet Et
    Nasıl bir ülkede yaşıyoruz ya seri katil nerdeyse kahraman olacak polislerimizde onlarla resim çekilecekler dağdaki teröristten farkı ne bunun bumu birlik beraberlik kaç masum canı alan katille güle oynaya resim çekinmekmi
    Cevapla
  • ALİ MELES 7 yıl önce Şikayet Et
    hemen meslekten ihraç edilsinler..
    Cevapla
  • Müslüman Türk 7 yıl önce Şikayet Et
    Yaa bukadar da abartmayalım arkadaşlar.. Çok şükür katil yakalandı.Polisin elbet bir bildiği vardır.Ölenlerin ailelerinin Allah yardımsı olsun...
    Cevapla
  • selamican 7 yıl önce Şikayet Et
    allah akıl fikir versin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP'li Uzgel'den Gazze'deki direnişi yok sayan açıklama
Rusya'dan nükleer saldırı kapasiteli balistik 'Yars' füzeli tatbikat