Nur Yerlitaş, Kemal Doğulu hakkında konuştu

Beyoğlu'ndaki evinin merdivenlerinden düşerek ağır yaralanan ve hastaneye kaldırılan Kemal Doğulu'nun sağlık durumu merak ediliyor.

Nur Yerlitaş, Kemal Doğulu hakkında konuştu
Nur Yerlitaş, Kemal Doğulu hakkında konuştu
GİRİŞ 17.06.2016 12:44 GÜNCELLEME 17.06.2016 12:45

İşte Benim Stilim programının sevilen jüri üyesi Kemal Doğulu, önceki gün İstanbul Beyoğlu'ndaki evinin merdivenlerinde düşerek ağır yaralanmıştı. Yaklaşıl 1,5 saat sonra ev sahibi tarafından kanlar içinde bulunan Doğulu, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Kemal Doğulu'yu Nur Yerlitaş, Ivana Sert, kardeşi Kadir Doğulu ve kardeşinin nişanlısı Neslihan Atagül yalnız bırakmadı.

Sağlık durumu ciddiyetini koruyor!

Ünlü modacının oyuncu kardeşi Kadir Doğulu'da Instagram hesabından yaptığı açıklamayla abisinin sağlık durumununun ciddiyetini koruduğunu, doktorların elinden geldiğini yaptığını duyurmuştu.

İşte o paylaşım!

Nur Yerlitaş: "Onu bu hale sokanlar var"

Hastaneye ilk koşanlar arasında yer alan Nur Yerlitaş, makyajsız haliyle dikkat çekerken, "Onu bu hale sokanlar var" açıklamasıyla akıllarda soru işareti bıraktı.

Kemal Doğulu'nun sağlık durumu

Acil bir şekilde Taksim Acıbadem Hastanesi'ne kaldırılan Doğulu'nun ilk düştüğü anda beyin travması geçirdiği ve omuruliğinde düşmeye bağlı zedelenme olduğu tespit edildi. Kemal Doğulu'nun şu an durumu stabil olarak devam ediyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
AB'den flaş Rusya açıklaması! Von der Leyen, Putin'e şart koşup çağrı yaptı
Katil İsrail askerleri, bir camiyi havaya uçurdu: Alçaklar o anları keyifle paylaştı