Kemal Doğulu son durumu | Kemal Doğulu kimdir?

Evinde merdivenlerden düşerek yaralanan ve ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Kadir Doğulu hakkında ilk açıklama kardeşinden geldi.

Kemal Doğulu son durumu | Kemal Doğulu kimdir?
Kemal Doğulu son durumu | Kemal Doğulu kimdir?
GİRİŞ 20.06.2016 14:45 GÜNCELLEME 20.06.2016 14:46
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz gün akşam saatlerinde Beyoğlu'ndaki evinin merdivenlerinden düşerek yaralanan ve ev sahibi tarafından kanlar içinde bulunarak hastaneye kaldırılan Kemal Doğulu'nun sağlık durumu hakkında ilk açıklama kardeşi Kadir Doğulu'dan geldi. İşte o açıklama...

Sosyal medya hesabı üzerinde br açıklama yaparak Kemal Doğulu hayranlarından dua isteyen Kadir Doğulu, Instagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşıma şu notu ekledi:

İşte o paylaşım!

Kadir Doğulu; "Abim için dua edin. Abimin sağlık durumu ciddiyetini koruyor. Drlar elinden geleni yaptı yapıyorda. Tüm aile yanındayız. Kritik günleri atlatması için dua ediyoruz.  Şu mübarek günlerde sizde Abim için dua edin... Önce abim iyi olsun sonra neler olduğu anlatılır. Ailemiz dışında yapılan açıklamaları ciddiye almayın lütfen..."

Kemal Doğulu hakkında bomba iddia! Kaza mı yoksa intihar mı?

Önceki gece evinde kanlar içinde bulunan Kemal Doğulu, hastaneye kaldırıldı. Borç batağında olduğu ve psikolojik tedavi gördüğü konuşulan Doğulu’nun intihara teşebbüs etmiş olabileceği öne sürülüyor. (İnternethaber)

NUR YERLİTAŞ'TAN AÇIKLAMA

Kemal Doğulu'ya ne oldu “İşte Benim Stilim” yarışmasında Kemal Doğulu ile birlikte jüri koltuğunda oturan Nur Yerlitaş, “Onu bu hale sokanlar utansın” diye konuştu.

Kemal Doğulu kimdir?

14 Ekim 1979 Mersin

Uzun süre sanatçıların stylingini, imaj makerlığını, makjözlüğünü, kuaförlüğünü, fotorafçılığını ve modelistliğini yaptı. 2006 senesinde tanıştığı Hande Yener’in Hande Maxi adlı elektronic soundlı maxi single’ında sanatçının fotorafçılığını, imaj markerlığını ve stylingini yaptı.

Hande Maxi’den itibaren Hande Yener ile çok samimi olan Kemal Doğulu, sanatçının bundan sonraki albümlerinde sanat yönetmenliğini, imaj markerlığını, stylingini, fotorafçılığını ve kliplerinin de yönetmenliğini üstlendi. Şarkıcılığa başlaması ise bir gün Hande Yener, konserine kendi vokalisti gelmeyince Kemal Doğulu da çok cesurca “Ben bu konserde vokalistliğini yaparım. Zaten kulağım da çok iyi. Gör, bak; konserden sonra sen bile çok şaşıracaksın.” diyerek müzik yolculuğuna başladı. Hande Yener ve Erol Temizel Kemal Doğulu’yu çok beğenip proje yapmaya karar verdiler. Bunun sonuncunda da Kemal Doğulu 2008 Yılının Ocak Ayında “1 Yerde” adını verdiği verdiği elektronic soundlu maxi single çıkardı. Maxi single’ın ilk klibi olarak maxi single ile aynı ismi taşıyan “1 Yerde” adlı şarkıya çekildi ve yayına girmesinden kısa süre sonra bütün müzik kanalarında yayınlanmaya başladı. Şubatın başlarında MTV Türkiye’de yayınlandı 

Martın başında ise MTV’nin bütün dünyada yayınlanan kanalında yayınlandı ve kısa süre sonra World Chart Exskpress (World Top 10) listesinde de 1 numaraya kadar yükseldi, 4 hafta üst üste 1 numarada yer aldı. Maxi single’ın 2.klibi ise “Nedense, Nedense?” adlı şarkıya çekildi. Klip Temmuz sonunda çekildi ve 3 Ağustos 2008 Pazar günü de ilk kez Kral Tv’de yayınlandı. 4 Mart 2009 Çarşamba günü 2.Projesini Albüm olarak piyasaya sürecek. Bu 2.Albümünde ise Kemel Doğulu çok faklı soundlar deneyerek yurt dışına açılmayı planlıyor.

Maxi Single’ın Şarkı Listesi

1. 1 Yerde (Orijinael Version) 04.24
2. Nedense, Nedense? (T-ekspess Mix) 05.31
3. 1 Yerde (Erol Temizel Mix) 04.48
4. Nedense, Nedense? (Orijinael Version) 05.03

YORUMLAR 1
  • zulalalal 7 yıl önce Şikayet Et
    kadir dogulu cok yakisikli ya ama evlenecehi kozla hic yakismiyorlar bence eda ece ile super ikililerdi onunla evlenmesin lutfeeeen
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Yardımcısı'ndan fahiş fiyatla mücadele ve enflasyon açıklaması
Türkiye'nin kuruyemiş haritası belli oldu! İşte en çok tüketilenler...