Tosun'un ölümüne yol açan şoföre tutuklama talebi

Erdal Tosun'un hayatını kaybettiği trafik kazasında önemli gelişme. Diğer aracın sürücüsü taksirle ölüme neden olmak suçlamasıyla tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi.

GİRİŞ 01.12.2016 13:16 GÜNCELLEME 01.12.2016 14:20
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Sarıyer’de dün sabah sanatçı Erdal Tosun’un içinde bulunduğu araca çarparak Tosun’un ölümüne neden olmaktan gözaltına alınan Nihat Şaki adliyeye sevk edildi. Nihat Şaki, tedavi gördüğü Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden taburcu edildikten sonra Ayazağa Polis Merkezi’ne götürülmüştü.

Nihat Şaki Emniyetteki işlemlerinin ardından Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’na sevk edildi. Cumhuriyet Savcısı Ali Karabulut’a ifade veren Şaki, “taksirle ölüme neden olmak” suçundan tutuklanması istemiyle nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk edildi.

YÜRÜMEKTE ZORLANDI

Savcıya ifade verdikten sonra kısa bir süre koridorda savcının kararını bekleyen Şaki’nin yürümekte ve ayakta durmakta zorlandığı dikkat çekti. Sürücü Nihat Şaki koluna giren polis ve avukatı yardımıyla güçlükle yürüdü.

YORUMLAR 8
  • basit olan 7 yıl önce Şikayet Et
    anlık denetim yok devlet işin kolayına kaçıyor eds ile çek yolla ohhh nefiss yakın bi tarihte e5 te zigzag yapan alkollü şoförü 200mt ilerde sağda bekleyen polise ihbar ettik *****et dedi
    Cevapla
  • FADİME 7 yıl önce Şikayet Et
    altına araç alan dünyayı ben yarattım diyor. gaza basıyor..mahkeme bugün olmazsa haftaya serbest bırakır..bu ülkede candan başka herşey pahalı..rahmetliye suçlu derlerse şaşırmayın.. yönetmenin oğlu bile rüzgar gibi çıkıp, yurt dışı yasağı konulmasına bir de trip atmadı mı?
    Cevapla
  • gölge 7 yıl önce Şikayet Et
    Zengin bir babası Ankara da dayısı varsa 6 aya çıkar...Ama kimsesi yok ve garibansa en az altı sene yatar...
    Cevapla
  • can 7 yıl önce Şikayet Et
    trafik kazası yatarı en fazla 6 aydır kocum çünkü bilinçli isteyerek yapılan birşey değildir öğren öyle yorum yaz
    Cevapla
  • ttttttt 7 yıl önce Şikayet Et
    Hacı hiç korkma. Takım elbise giy, traş ol. İyi halden en fazla 2 gün sonra özgürsün. POlis öldüren 8 ay ise. Senin yatman üstüne para alman demek.
    Cevapla
  • karaze 7 yıl önce Şikayet Et
    Çarptığı kişi sanatçı olmasaydı şimdiye kadar tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kassam Tugayları duyurdu: Son zamanların en büyük darbesi! İsrail şoka uğradı
İsrail Gazze'de Kemal Advan Hastanesi çevresini vurdu, çok sayıda ölü ve yaralı var