Erdal Tosun'a çarpan kişi hakkında karar verildi

Sanatçı Erdal Tosun’un ölümüne neden olduğu gerekçesiyle gözaltına alınan sürücü Nihat Şaki tutuklandı.

Erdal Tosun'a çarpan kişi hakkında karar verildi
Erdal Tosun'a çarpan kişi hakkında karar verildi
GİRİŞ 01.12.2016 15:46 GÜNCELLEME 01.12.2016 15:48
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Sarıyer'de dün sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında Nihat Şaki, ünlü sanatçı Erdal Tosun'un kullandığı araca çarpmıştı. Erdal Tosun olay yerinde hayatını kaybederken hafif yaralanan Nihat Şaki tedavi edilmek üzere Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılmıştı. Tedavisi tamamlanan Şaki, Maslak'ta bulunan polis merkezine götürülerek gözaltına alındı. Burada ifadesi alınan Şaki, bu sabah saat 10.00 sıralarında karakoldan çıkartılarak Kağıthane Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolüne götürüldü. Ardından Şaki sevk edildiği mahkemece tutuklandı. 

Şaki'nin soruşturmayı yürüten Ali Karabulut'a verdiği ifadesinde "Su birikintisine girdim. Aracım savrulunca refüje çarptım, sonrasını hatırlamıyorum" dediği öğrenildi.

"FİLMLERİNDEN TANIRIM, ÜZGÜNÜM"

Beşiktaş Belediyesi'nde taşeron olarak şoförlük yaptığını söyleyen Şaki'nin, "Erdal Tosun'u filmlerinden tanıyorum. Aramızda düşmanlık yok. Talihsiz bir kaza oldu, üzgünüm" dediği öğrenildi.  

YORUMLAR 11
  • FADİME 7 yıl önce Şikayet Et
    birkaç gün dayan kardeşim . senin babanında hatırlı tanıdıkalrı çıkar. Rüzgar abin gibi seni de çıkartırlar..
    Cevapla
  • oğuzhan 7 yıl önce Şikayet Et
    bileninizde konuşuyor bilmeyenenizde konuşuyor. Hukuk tan anlamazsınız alavere dalavere yorumlar yapardurursunuz. Biri gelsinde sizin yaknınıza araba ile çarpsın öldürsün ve karakoldan serbest çıksın? eminim ilk işiniz o kişiden hırsınızı almak olacaktır. İşte adalet bunuda hesaplıyor ve en azından olay biraz soğuyana kadar içeri alıyor. Mahkemede olay kazaya dökülürde suçsuzluğu ıspatlanırsa sürücünün, zaten salarlar. Yani tutuklanması bence sürücünün yararına.Bu arada erdal abimize de yüce allahtan rahmet diliyorum
    Cevapla
  • cingi 7 yıl önce Şikayet Et
    doğru söylüyorsun kardeş.
    Cevapla
  • Mizah 7 yıl önce Şikayet Et
    Tutuklamalarda çifte standart var. Ölümlü kazalarda haberlerden izliyorum , sürücülerin hiç biri tutuklanmıyor. Tutuklanmaları için illaki ünlü birini öldürmekmi gerekiyor ? Çifte standarta son verin artık lütfen.
    Cevapla
  • selçuk 7 yıl önce Şikayet Et
    ya kardeşim oğuzhan kardeş haklı en azından olay soğuyana kadar içeri alsınlar yoksa dışarda ne olur ne olmaz
    Cevapla
  • malatya 7 yıl önce Şikayet Et
    adam alkollu polis oldurdu ceza yatmadı yazık bu ınsanlara nerde hukuk
    Cevapla
  • Ankaralı 7 yıl önce Şikayet Et
    Ne kadar bilgisiz yorumlar yapılıyor. Tutuklama tedbir amaçlıdır. İlk mahkemede tahliye olabilir. Diğer vatandaş ise normal yolla tahliye olmuştur. Onun sanatçı oğlu olması durumu değiştirmemiştir. Yasalarda verilen cezalar bellidir. Alkol varsa ortalama 5 yıl verilir. Eğer 6 ay üzerinde tutuklu kalmışsa tahliye edilir ve yargıtay süreci beklenir. Vicdanen yanlıştır ama hukuken hata yoktur.
    Cevapla
  • sarı 7 yıl önce Şikayet Et
    Beşeri hukukun kendisi hata zaten, anladın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'de savaş kabinesi krizi! Gantz'tan Netanyahu'ya tehdit
Süper Lig'de 7 maç sona erdi! Bir takım daha düştü