Mevlüt Mert Altıntaş’ı o komiser böyle motive etmiş!

Ankara'da bir sergiye katılan Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov’a haince öldüren Mevlüt Mert Altıntaş soruşturmasında yeni detaylar ortaya çıkıyor. Mevlüt Mert Altıntaş’ın saldırı öncesindeki telefon görüşme trafiği mercek altına alındı.

Mevlüt Mert Altıntaş’ı o komiser böyle motive etmiş!
Mevlüt Mert Altıntaş’ı o komiser böyle motive etmiş!
GİRİŞ 26.01.2017 09:54 GÜNCELLEME 26.01.2017 09:54

Geçtiğimiz ay Ankara'da bir sergiye katılan Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov’a haince öldüren Mevlüt Mert Altıntaş’ın telefon görüşme trafiği mercek altına alındı. 

KOMİSER MOTİVE ETMİŞ

Sorguda ve alınan ifadelere göre Altıntaş’ın suikastta kullandığı silahın kılıfının hızlı silah çekmesine engel oluşturduğunu söyleyerek sıkça internetten silah kılıflarını araştırdığını öğrenildi. Soruşturmada silah kılıfı meselesinde komiser A.K ile Altıntaş arasındaki diyalogta, A.K.’nin de Altıntaş’a “Önemli olan silah kılıfı değil, senin kabiliyetin” diyerek Atıntaş’ı motive edip destek çıktığı ileri sürüldü.

A.K.’nin ise suikastı bilmediğini ve suçlamaları reddettiği öğrenildi. Soruşturma kapsamında A.K’nin suikastla bağlantısı olup olmadığı için çevresinin incelemeye aldı.

KAYNAK: AKŞAM
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Hamas'tan Türkiye'nin adımı hakkında açıklama:  Son derece önemli
Hudson Enstitüsü analistinin 'Kaan' sözleri muhalif gazeteciyi derinden etkiledi