Domates simgesine silahlı saldırı başkanı kızdırdı

Burdur’un Çavdır İlçesi’ne bağlı Söğüt Beldesi girişindeki domates simgesine ateşli silahla zarar verildi. Belediye Başkanı, duruma sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

Domates simgesine silahlı saldırı başkanı kızdırdı
Domates simgesine silahlı saldırı başkanı kızdırdı
GİRİŞ 31.01.2017 13:14 GÜNCELLEME 31.01.2017 13:15

Burdur'un Çavdır İlçesi'ne bağlı Söğüt Beldesi girişindeki domates simgesine ateşli silahla zarar verildi. Belediye Başkanı Ak Partili Salih Yavuz, duruma sosyal medya hesabından tepki gösterdi. 

ATEŞ ETTİLER

Yılda yaklaşık 70 bin ton domates üretilen Çavdır'a bağlı Söğüt Beldesi'nin girişine belediye tarafından 6 ay önce üzerinde 'Söğüt Belediyesi Hoşgeldiniz' yazısı ve domates simgesi bulunan tak yapıldı. Tak üzerindeki domates simgesine önce tabancayla, bir süre sonra ise av tüfeğiyle ateş edilerek zarar verildi. 

LAV SİLAHI SIKMAZSAN...

Söğüt Belediye Başkanı Salih Yavuz, olaya sosyal medya hesabından tepki gösterdi. Domates simgesi ve takın fotoğraflarına yer verdiği paylaşımında Başkan Yavuz, şu ifadelere yer verdi:

"Önce tabanca sıktılar yıkamadılar, şimdi ise iki el tüfek sıktılar yine yıkılmadı, ayakta sapa sağlam. Sözüm o, o... ç...'na, lav silahı sıkmazsan şerefsiz oğlu şerefsizsin. Herkesten özür diliyorum terbiyem müsaade etmedi. Bu silah Söğüt'ümüze sıkılan bir silah olduğu için yazdım."

KAYNAK: DHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
ABD ve İsrail'den kanlı anlaşma! Hamas'ı öne sürüp el sıkıştılar
Yalan bombardımanı! Belli odaklar tarafından mı tasarlanıyor?