‘Rotary başkanı’ da FETÖ’cü çıktı

FETÖ soruşturmasında tutuklanan Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) İnşaat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Deniz G. Nişantaşı Rotary Kulübü Başkanı olduğu ortaya çıktı.

‘Rotary başkanı’ da FETÖ’cü çıktı
‘Rotary başkanı’ da FETÖ’cü çıktı
GİRİŞ 08.02.2017 09:47 GÜNCELLEME 08.02.2017 11:38
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

İfadesinde Rotaryan olduğunu ve FETÖ'cü olmadığını savunan G.'nin Bank Asya'da 9 hesabı olduğu ve 17 Aralık sonrası bankanın batmasını önlemek için Gülen'in talimatıyla para yatırdığı belirlendi. Güney, aynı zamanda ByLock kullanıcısı çıktı.

15 YILA KADAR HAPİS İSTENİYOR

Güney kendisini, "Çalışmakta olduğum mimarlık fakültesi açık yaşam tarzına sahip insanları tercih eder. Sosyal demokrat bir aileden geliyorum. Mimarlık fakültesinde hocaların teşviki ile Rotary Kulübü üyesi oldum. Bu yıl da başkan oldum. Bu kulüpler kendi konseptlerine uymayan kişileri asla aralarına almaz" diye savunmuştu. G. hakkında 7.5 ile 15 yıl arasında hapis istendi.

Sabah

YORUMLAR 16
  • cerrah 7 yıl önce Şikayet Et
    tüm vakıf dernek vs.gibi yerler devlet kontrolünde olmalı .bu gibi yerlerin çerçevesi belirlenmeli .mesela menfaat sağlanabilecek hiç bir faaliyeti olmamalı.Buralardan kimse gelir elde edememeli
    Cevapla
  • Return 7 yıl önce Şikayet Et
    Yeri gelmişken mason lions klupleri rotary klupleri derhal sıkı takibe alınmalı gerekiyor sa kapatılmalı. ...
    Cevapla
  • Hasan doğru 7 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar her kılığa girerler. Mason da olurlar, kardinal da olurlar, papanın elini öpüp, ben ve arkadaşlarım hizmetinizdeyiz de derler. Tüm dünyadaki İslam ve Turk düşmanlarının takdirini ve desteğini kazanırlar.
    Cevapla
  • Hasan doğru 7 yıl önce Şikayet Et
    Fetö yapılanması zaten tam bir masonik yapılanmadır. Dünyada ılımlı islam, dinler arası diyalok gibi çalışmalarla İslam ı değiştirip yok edip, yeni bir din olusturmak, ayrıca Turkiyeyi elde tutmak ve parçalamak, boylece israilin bölgede genişlemesini ve güvenliğini sağlamak için oluşturulmuş bir projedir
    Cevapla
  • yusuf köse 7 yıl önce Şikayet Et
    Tüm mason dernekleri acilen kapatılmalı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İçişleri Bakanlığı duyurdu: Yeni tasarruf tedbirleri açıklandı
MSB duyurdu: 7 PKK'lı terörist etkisiz!