Pazar yerinin çatısı çöktü! Yaralılar var

Ağrı'da bir pazar yerinin kar biriken çatısı çöktü, olayda yaralananlar olduğu bildirildi. Ekiplerin olay yerindeki çalışmaları sürüyor.

GİRİŞ 13.02.2017 17:02 GÜNCELLEME 13.02.2017 17:36

Murat Mahallesi 29. Ekim Caddesi'nde, geniş bir alana kurulu sebze meyve satışı yapılan pazar yeri, çatısı üzerindeki kar birikintisi yüzünden çöktü. Çökme sonucu, ilk belirlemelere göre pazar yerindeki kişilerden yaralananlar olduğu belirtildi. İtfaiye, polis, sağlık ve İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekipleri, olay yerine sevk edildi. Ekiplerin olay yerindeki çalışmaları sürüyor.

VALİ'DEN AÇIKLAMA

Ağrı Valisi Musa Işın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, belediyeye  ait bir semt pazarının çatısının çöktüğünü belirterek, "Pazarın çatısı biriken  kar sebebiyle maalesef çökmüş. Ölen yok. Şuana kadar bir yaralı enkazdan  çıkartıldı, enkaz altında 2 kişinin olabileceği ihtimaline karşın kurtarma  çalışmaları sürüyor." dedi.

Olay yerindeki enkaz kaldırma ve kurtarma çalışması başlatıldığını  bildiren Işın, AFAD, itfaiye ve güvenlik güçlerinin bölgedeki çalışmalarının  sürdüğü söyledi.

 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 1
  • nida 9 yıl önce Şikayet Et
    ucuz fiyat ucuz malzeme ucuz işçilik =felaket
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fırat'ın iki yakası birleşti: Mehmetçik ve Suriye ordusundan ortak hamle
ABD'li gazeteci Gamble, Bakan Fidan'a açıkça sordu: Türkiye ve İsrail savaşın eşiğinde mi?