Putin vazgeçmiyor! Kılıf aramaya devam

Rusya Devlet Başkanı Putin, uluslararası kurumlar tarafından kabul edilen Esed'in İdlib'deki kimyasal katliamına kılıf aramaya devam ediyor.

Putin vazgeçmiyor! Kılıf aramaya devam
Putin vazgeçmiyor! Kılıf aramaya devam
GİRİŞ 12.04.2017 15:16 GÜNCELLEME 12.04.2017 15:17
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, İdlib'teki kimyasal saldırıda iki olasılık bulunduğunu ifade etti.

BİRİNCİSİ

Putin "Mir" TV kanalına yaptığı açıklamada, "Birincisi, Suriye uçağının kimyasal savaş maddelerin üretiminin yapıldığı yere atış yapması. Bu kesinlikle mümkün, çünkü teröristler birçok kez onları kullandılar ve buna kimse karşı çıkmıyor, hatta Irak'ta da uluslararası koalisyon ve Irak ordusuna karşı da kullanıldı" ifadelerini kullandı.

Devlet Başkanı, kimsenin bunu görmek istemediğini ve bu konuyu dillendirmediğini, fakat herkesin teröristlerin kimyasal madde kullandığını kabul ettiğini belirtti. Putin, "Demek ki onlar bu maddelere sahipler, eğer orada varsa neden Suriye’de olmasın? Bu ilk versiyon" diye ekledi. 

İKİNCİ İHTİMAL

Putin şu şekilde devam etti:

"İkincisi ise, bunun sadece provokasyondan ibaret olduğu. Bu olay yaratmak ve Suriye hükümetine ek baskı oluşturmak için bahane oluşturmak için özellikle yapıldı. Rusya bu olay dikkatlice araştırılmadan Suriye yönetimine karşı bir adım atmayacak."

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 11
  • Dulqarnein 7 yıl önce Şikayet Et
    anlamadinizmi... putinin silahi PUTIN !, EGER gercek bagimsiz sorusturulma acilirsa RUSYANIN BU SUCTA PAYISI büyük oldugu ortaya cikar!
    Cevapla
  • Uygurlu 7 yıl önce Şikayet Et
    kimyasal silahtan sabikali birine mi inanacagiz?
    Cevapla
  • Kandahar 7 yıl önce Şikayet Et
    Sanada lanet olsun.
    Cevapla
  • Katil 7 yıl önce Şikayet Et
    Kalleş,katil,.... bu adama her kötü söz yakışıyor
    Cevapla
  • dogrucu 7 yıl önce Şikayet Et
    üçüncü ve gerçek olan ihtimali niye hiç konuşmuyorsun sayın putin. Esed kimyasal saldırı yaptı. bu bu kadar basit. komplo teorileri üretmeye calisagina aşikar olan ihtimali bir araştır ve bi zahmet kabul et gerçekleri. rusyadan daha iyi yalan ve propaganda üretebilen var mi? ucak dusurme sonrasi donemde bize attıkları iftiralari unutmadık. halkını sürekli kandıran lider geçinen soytarilardan bir tanesi bu da işte başka bir olayi yok.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
2024'te Türkiye'de en çok satılan lüks otomobiller
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan ‘değişim’ açıklaması!