TEM'de büyük kaza! Trafik kilit

TEM Otoyolu Edirne istikameti Fatih Sultan Mehmet Köprüsü çıkışında 4 aracın karıştığı kaza meydana geldi. 2 kişinin yaralandığı kaza nedeniyle trafik yoğunluğu yaşanıyor.

GİRİŞ 22.04.2017 10:52 GÜNCELLEME 22.04.2017 12:07
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Kaza TEM Otoyolu Fatih Sultan Mehmet Köprü Edirne istikameti Baltalimanı yol ayrımında saat 10.30 sıralarında meydana geldi. 

Tansu Bilici'nin kullandığı  aracı iddialara göre başka bir araç sıkıştırdı. Bilici direksiyon hakimiyetini kaybederek Bülent Obut yönetimdeki motosiklete yandan çarptı. Bu sırada arkadan gelen iki araç daha kazaya karıştı. Çarpmanın etkisi ile motosikletteki Bülent Obut ve eşi Hatice Nalan Obut bariyerlerin arasına savruldu. Yaralılara ilk müdahaleyi o sırada yoldan geçen vatandaşlar yaptı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi.

KADIN SÜRÜCÜ GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Kaza nedeniyle TEM Otoyolu köprü çıkışında Edirne istikametinde iki şerit yaklaşık bir saat  trafiğe kapandı ve  uzun araç kuyrukları oluştu. Yaralılar ambulansa alınırken  Tansu Bilici gözyaşlarını tutamadı. Olay yerinde kadın sürücüyü yakınları sakinleştirmeye çalıştı. Yaralılar ambulanslar ile Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Hatice Nalan Obutun sağlık durumunun ciddi olduğu öğrenildi.  Kazaya karışan araçların kaldırılmasında sonra trafik tekrar normale döndü. Polis kaza ile ilgili soruşturması devam ediyor.

YORUMLAR 3
  • hasan 7 yıl önce Şikayet Et
    Lise veya Üniversite mezunlari haliyle ehliyet yazili sorularini kolayca cevapliyorlar. Direksiyon dersen hoca erkek, sürücü bayan olunca + puan. 2 yil icerisinde de trafige cikmazsan su kadar yillik soforlugum var deniliyor. Trafikte seni de sıkıştıracaklar, önüne de geçecekler haliyle. Herşey düzenli olsaydi. Polise de gerek yoktu, ambulansa da.
    Cevapla
  • Dadaş 7 yıl önce Şikayet Et
    Ya abi araba kullanmak bayanlara göre değil. Bazıları özellikle çok iyi araba kullanıyormuş gibi bir de arabanın içinde makyaj yapıyorlar. Ayar oluyorum bu tarz hareketlerine.
    Cevapla
  • Maslandag 7 yıl önce Şikayet Et
    Panik yaptım yandaki motorsikletin üzerine çıktım diyemiyorda, başka araç sıkıştırdı diyor. Hiç de inandırıcı değil, gerçi bölgede kameralar var, onlardan herşey ayan beyan ortaya çıkar.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
12 yıl sonra gelen imza! Türkiye, dengeden yana
Çeşme'de 3 günlük festival 15 milyon TL’ye ihale edildi!