Erdoğan talimat vermişti! Babası bunu çok istiyor

Antalya'da babasının 150 liralık düzeneği eşliğinde protez bacağıyla adım atan Özge Yıldırım, kol bacak nakilleriyle tanınan Prof. Dr. Ömer Özkan tarafından muayene edilecek.

GİRİŞ 05.05.2017 14:05 GÜNCELLEME 05.05.2017 15:32
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Kepez İlçesi'nde, sol bacağı dizinden kesilen Özge Yıldırım'ın durumunun DHA'nın haberiyle kamuoyunun gündemine gelmesinin ardından minik kız, babası Ali İhsan Yıldırım'la yeni bir umut için Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne geldi.

Ali İhsan Yıldırım'ın fizik tedavi için yeterli parası olmadığı için kendi çabasıyla evinde 150 liralık düzenekle Özge'ye yürümeyi öğretmesinin öğrenilmesinin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yanı sıra Türkiye'nin her tarafından küçük çocuğa destek gelmişti.

Ali İhsan Yıldırım, bugün de yaptığı kol ve bacak nakilleri ile dünyaca bilinen Akdeniz Üniversitesi Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ömer Özkan ile görüşmeye geldi. Yıldırım, Prof. Dr. Ömer Özkan yerinde olmadığı için 8 Mayıs Pazartesi günü kendisiyle bir araya geleceklerini kaydetti.

NAKİL OLURSA MUHTEŞEM OLUR

Hastane çıkışında gazetecilere açıklamada bulunan baba Yıldırım, ABD'de 11 yaşında bir çocuğa çift el nakli yapıldığı haberlerini bildiğini belirterek, "Daha büyük bir başarıya neden imza atılmasın. Ellerinden gelirse çocuğumuza bir nakil olursa çok mutlu oluruz. Prof. Dr. Ömer Özkan dünyaca ünlü bir hocamızdır. Elinden büyük başarılar geldi. Bize de bir umut olur umarım. Bir de nakil olursa muhteşem bir şey olur" dedi.

EVDEKİ DÜZENEK OYUNCAĞI OLDU

Evdeki düzeneği artık Özge'nin oyuncak olarak kullandığını dile getiren baba Yıldırım, hızlı koşmayı öğrenmesi için bu düzeneği henüz kaldırmayacağını söyledi. Yıldırım, "Özge burada doğdu, umarım burada da nakil olur. Nakil olursa çok seviniriz. Çocuğum o zaman normal insanlar gibi hayatına devam edecek. Ek bir parça ile hayatına devam etmekten kurtulacak" diye konuştu.

YORUMLAR 9
  • Hilal 6 yıl önce Şikayet Et
    Nakil gercekten tehlikeli.çok pahallı ve çok süper protezler var.devlet bu küçük kızın protez masrafını ömür boyu karşılasın.bence daha hayırlı bir iş olur.
    Cevapla
  • OttoMan 6 yıl önce Şikayet Et
    İçim parçalanıyor şu görüntüye
    Cevapla
  • sezgi 6 yıl önce Şikayet Et
    çok kaliteli protez işine girmeli abi. nakil işi çok tehlikeli. vücut ve çocuk . nakil uzvu düşman görecek ve bağışıklık bastırıcı ilaçlar verilecek . aman nolur . çocugun canı üzerinde oynamasınlar nolur . kaliteli ve kullanışlı protezler daha mantıklı
    Cevapla
  • cevat 6 yıl önce Şikayet Et
    işte milletin lideri işte halkının kahramanı , Allah seni başımızdan eksik etmesin
    Cevapla
  • dar günde.. 6 yıl önce Şikayet Et
    emeği geçen herkesden ALLAH razı olsun onlarında en dar zamanına YÜCE RAHMAN yetişsin amin..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Öğretmen atama takvimi için gözler Kabine'de! Masadaki gündem başlıkları neler?
Kolombiya'dan peş peşe adımlar! İsrail'i çıldırtacak