Cumhurbaşkanı Erdoğan: Nerede kalmıştık?

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ak Parti'nin 3. Olağanüstü kongresinde konuştu.

GİRİŞ 21.05.2017 13:54 GÜNCELLEME 21.05.2017 15:41
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bin 370 delegenin oyuyla AK Parti Genel Başkanlığına tek aday gösterildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti kongresinde tarihi bir konuşma yaptı. Erdoğan size 998 gün önce ne demiştim? Bu bir başlangıçtır. şimdi nerede kalmıştık?

İşte Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları;

- Sizleri en kalbi duygularımla, hasretle selamlıyorum. Allah'ın selamı, bereketi hepinizin üzerinde olsun. Ankara'ya hoş geldiniz diyorum.

Seçilme yaşını 18'e düşürürken laf olsun diye yapmadık. Bu seçimde her kademeden gençlerimize verdiğimiz sözleri yerine getireceğiz.

Tüm güvenlik güçlerimize teşekkür ediyorum. 

Türkiye'nin demokrasisi, ekonomisi ve güvenliği için gayret eden herkese teşekkür ediyorum. 

NEREDE KALMIŞTIK?

O günü hatırlarsınız. 998 gün sonra aynı salonda nerede kalmıştık diye yine aynı salondayız. O gün bunun bir Fatiha olduğunu söylemiştik. 

16 yılda her daim güçlenerek çıktık. En zor zamanımızda milletimizi hep yanımızda bulduk. 

MUHASEBE VE MURAKABE

Ülkemizin tamamına hizmet ettik. Burası şu partiye oy verdi diye ayrım yapmadık. Milletimizin dudaklarından dökülen dualarla buraya kadar geldik. Büyük kongreler kapsamlı bir muhasebe ve murakabe yapmanın da vesilesidir. 

90'lı yıllar boyunca yaşanan hadiselerin her biri, ülkemizin demokrasisi ve ekonomisi üzerinde yıkıcı tahribatlara yol açmıştı.

28 Şubat'ta siyasetle ahlak arasında büyük uçurum olmuştu. milletimiz huzur istiyordu. Milletimiz özgürlük istiyordu. Çöp dağlarından geçilmeyen İstanbul'u, hatırlayın susuz İstanbul'u. 

KERAMETİ HİÇBİR ZAMAN KENDİMİZDE GÖRMEDİK

Milletimiz vesayet güçlerine değil kendisine hizmet edilmesini bekliyordu. 

Kerameti hiçbir zaman kendimizde görmedik. 

Dönen dönsün biz yolumuzdan dönmeyeceğiz. İster Meclis'e sokmasınlar, partimizi kapatmaya çalışsınlar, isterseler sokakları yakıp yıksınlar, isterlerse 15 Temmuz gibi canımıza kastetsinler. Biz bu yoldan dönmeyiz. Allah'a bir tek can borcumuz var. 

Hak olan yoldan sapmadan yolumuza devam edeceğiz. En sadık yarimizin toprak olduğunu unutmadık, ihanet noktasına hiç düşmedik. 

FETÖ'NÜN KÖKÜNÜ KAZIYACAĞIZ

Açık ihanete rağmen, sendika, dernek ve vakıflarına üyeliği sürdürüp örgütü destekleyenler için yapacak bir şeyimiz yok. FETÖ ile mücadelenin sulandırılmasına asla izin vermeyeceğiz. 

160 ülkede yuvalanan terör örgütü o ülkelerde de devletlerin yapısına sızıyorlar. FETÖ ihanetinin de kökünü kazıyacağız. 

 

 

YORUMLAR 21
  • Adam gibi Adam 6 yıl önce Şikayet Et
    Reis, Türkiyedeki insanimizin birbölümü ,,Kisa günün Kari,, anlayiši ile yašiyor.. bunun önlenilmesi lazim, yoksa büyük atilim yapmak zor! ..Emeksiz yapilan kazanç bölümleri Kapatilsin, ište ozaman Türkiyenin önü açilir.
    Cevapla
  • Tevarih 6 yıl önce Şikayet Et
    Dünya haritası Avrupalı emperyalist devletler tarafından(Abd dahil)100 yılda bir değiştiriliyor(1815 Viyana Kongresi,1916 Sykes-Pikot).Özellikle Orta Doğu'da bu harita değişikliğini hayata geçirme konusunda 2016'da büyük devletlerin anlaştığını düşünüyorum.Türkiye buna karşı çıkacağı için 15 Temmuz darbe kalkışmasını içerdeki hainlerle bu amaçla tertipleyip ise başlamış olmalılar.O sebeple Türkiyemizin bu belaları savuşturabilmesi için savunma sanayimize yatırım yapılması hayati önem taşımaktadır.Devletimiz bütün kudretiyle yeni dönemde muhtemel büyük savaş için hazırlanmalıdır.Allah, yar ve yardımcınız olsun.
    Cevapla
  • mehmet 6 yıl önce Şikayet Et
    önce siyasi fetöcüler.
    Cevapla
  • Tades 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah yar ve yardımcın olsun reis,muvaffakiyetler...
    Cevapla
  • aslı bu 6 yıl önce Şikayet Et
    sizin kerametiniz eyt lilere yeter.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Almanya'da 175 milyon TL dolandırdı, Türkiye'de lüks içinde yaşıyor
Türkiye'nin İsrail kararı sonrası ABD'den açıklama: İlişkilerimizi etkilemez